Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-12-2007, 02:32 PM
DEVİL kullanıcısının avatarı
DEVİL DEVİL Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Nov 2005
DEVİL will become famous soon enoughDEVİL will become famous soon enough
Dikkat LÜtfeen Yardiiiim!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar meraba. Geçenlerde video converter programının serial ini ararken serial99 diye bir siteye girdim bir adet serial key indirdim. Bilgisayar bunun üzerine ard arda gereksiz pop up lar açmaya başladı ve restart attı. Bilgisayar yeniden açıldığında bilgisayarı kapat düğmesi yoktu. Çalıştır ve ctrl alt del çalışmıyoru. Bilgisayarınızı kısıtlayan nedenlerden işlem iptal diyordu. İnternetten aldığım bilgilere görev yöneticisini açtım ve 3 farklı güvenlik programıyla (nod32 avast ve ad-aware) ile taratma yaptım Ha aynı zamanda internet başlangıç sayfamda serial99 olmus ve ...kalesi denilen bir siteyle birlikte açılıyor ve bu başlangıç sayfası değişmiyor ayrıca araç çubuğunun yanında serial99 yazıyor. Neyse ben görev yöneticisis Başlangıç sayfası ve bilgisayar kapat ikoınunu hallettim ama araç çubuğu sorunu ve çalıştır sorunu hala aynı FORMAT atmaktan başka çare bilenler yardımcı olabilirlermi lütfen bilgisayar üzerinde önemli programlar var.

Bu mesaj en son " 11-12-2007 " tarihinde saat 02:43 PM itibariyle DEVİL tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla