Alıntı:
GoGo tarafından gönderildi
konu uzamış olucak istiyosanız banlayın ama bir iki lafım var..
sinem madem bi yorum yapıcaksın en büyük terbiyesizliği o şahıs diyerek sen yapıyorsun. ve o şahıs dediqin kızın mesajlarına bakarsan sadce aşk veya eski sevgilisiyle atıştıqı için(ki bu sizi ilglendirmez burası paylaşım yeri laf sokma değil.!) şarkı sözleri bölümünde msj ı olmadığını görürsün.. mesaj sayısıyla kesinlikle ilgisi yok çünkü eğer biz istesek bizde 2005 ten kalma konulara msj yazar msj sayısını arttırırız! 2005-2006 dan kalma mesajlara cevap yazılıyo ve yeni açılan konular siliniyo böyle mi aktif olunuyo daha diyecek söz bulamıyorum hepinize byé!!! sen de aç kardeşim konu açanı mı döwüolar alla alla ya istediğim gibi hitap ederim onun yaptığı terbiyesizliğe karşı daha kötüsünü demediğime...
bana durup dururken silinen bi konu göster oke bi konu gösterrrrrrrrrr
ya eskiden werilmiş bi konudur silinen yada küfür/ argo kullanılmıştır
o arkadaşın oı çokkkk yüksekkkk msj sayısı olduğu arkadaşın talep ettimi beni şuraya moderatör yapın die herşeyi dewlwtte beklemeyin ya sitede çok eski üyeler war moderatör olmak istemeyenn istemiorum diyolar.
Tabi tipik kankagil sawunması nedense grubunuz taptan banlanmış neyse biz kimin ne olduğunu biliyorus o yüsden kapat konuyu
Bu mesaj en son " 09-11-2007 " tarihinde saat 04:34 PM itibariyle ~coffee~ tarafından düzenlenmiştir....
|