| FıKRaaCıMmm =D=D CÜZDAN
İri göğüslü, orta yaşın biraz üzerinde bir hanım otobüste cüzdanının çalınması üzerine polise başvuruyor. Polis soruyor:
- Hamfendi, cüzdanınız neredeydi?
- Sütyenimin içindeydi.
- Peki adam elini oraya sokunca bir sey demedinizmi?
- Ben ne bileyim adamın kötü niyetli olduğunu!
KADAVRA
Tıp Fakültesi birinci sınıfta profesör ögrencileri kadavranın başında toplamış ve arkadaslar demiş ilk dersimiz kadavradan iğrenmeyeceksiniz, mideniz bulanmayacak der ve hemen kadavranın arkasını çevirir,parmağını kadavranın kıçına sokar ve sonra da ağzına götürüp yalar,tüm ögrenciler iğrenerek bakarlar ama çare yoktur hepsi de aynı hareketi tekrarlar. Bütün sınıf aynı işlemi yaptıktan sonra profesör yeniden kadavranın başına geçer ve arkadaşlar der: İkinci ve en önemli kural kesinlikle çok dikkatli olacaksınız asla en küçük bir ayrıntıyı bile atlamayacaksınız, mesela az önce ben işaret parmağımı kadavranın kıçına sokup,orta parmağımı ağzıma götürdüm ama hepiniz bunu atladınız....
TANIYAMADIM
40 yaşlarında kadın kalp krizi nedeniyle hastaneye yatırılmıştı. Kendinden geçmiş durumdaydı, doktorlar kurtarmak için uğraşıyordu. Tam bu sırada Tanrı kadına göründü.
- Yanına geliyorum Tanrım, diye inledi kadın.
- Hayır, dedi Tanrı, daha önünde 35 yıl, 2 ay, 8 gün var... Kadın nihayet kendine gelmişti. Biraz iyileşince kesenin ağzını açtı. Yüzünü gerdirdi, yağlarını aldırdı, silikon taktırdı. Kadının ısrarlarına dayanamayan hastane yönetimi bir kuaförün gelip saçlarını boyamasına bile izin vermişti. Artık bomba gibiydi kadın. Kendini çok iyi hissediyordu. Hayatının kalan bölümünü mutlu bir biçimde geçirmeye hazırdı. Nihayet taburcu oldu. Dışarıya çıkıp temiz havayı içine çekti. Taksiye binmek üzere caddenin karşısına geçerken bir ambulans çarptı kadına. Vahimdi durumu. Derin karanlığa doğru kayarken sordu:
- Ulu Tanrım, sen her şeyi daha iyi bilirsin, ama hani önümde daha 35 yıl vardı? Tanrı'nın cevap verdi:
- Tanıyamadım... Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,, ...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...
ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti... |