==> KaRıŞıK <==
Yaklasma toz olursun atmosferde kaybolursun.bir sana doyamadim birde hostese.istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat.kalbinde yerim yoksa sevgilim.farketmez ben kokpitlede giderim.sen yenisin dediler bana ek sefer verdiler.
duruyorsak sebebi susuyorsak nedeni war!herkez rahat olsun herseyin zamani war!
dünle biten ama yarinlara sahip umutlarin varsa olmayanin yoklugunu hüzünlenmek yerine olanin mutlulugunu hissdebiliyorsan sevilmeyi beklerken sevmeye zaman ayirabiliyosan bir dost selamini yüzlerce bos selamdan daha degerli görebiliyorsan inan bana HAYAT YASAMAYA DEGER...
UNUTMAK BU KADAR KOLAY OLSAYDI NE ASK BU KADAR ZOR NEDE KOLAY BULUNAN BIRSEY OLURDU..
Sevme Beni Kizim Toz Toprak Kokarim, Sarki Türkü Bilmem, Siir Yazarim, Elini Uzatma Sakin Silah Diye Tutarim GIRME RÜYAMA KIZIM KAFAMA SIKARIM
sen onu köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler ...
Benimle Oyun Oynamak Azrailden Borç Alip Seytanla Kumar Oynamaya Benzer ...
sehilde otumus mehtaba bakan yakasiz gömlege kiravat takan sigarayi bile tersinden yakan birini görürsen beni hatirla ...
KraL OLsan Tacin Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DegiLim Tacim Gitsin SuLtan DegiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Agacim Fakat DaLimi Kiranin Agacini Kökünden Sökerim.
ask ilkokulda göz piriltisi!...orta okulda dudak sapirtisi!...lisede yatak gicirtisi!...üniversitede çocuk ziriltisi

...
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA.HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA...
ben yasarken sahte gözyaslari dökme çünkü ben ölünce sana lazim olacak..
Bildigim tek sasmaz kural bütün kurallarin sastigidir!
Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelmedigimiz kesinde, galiba maymundan gidecegiz..
verildiyse özür

...