Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2007, 09:30 PM
NoDRaC kullanıcısının avatarı
NoDRaC NoDRaC Çevrimdışı
..::AdmiN::..

Giriş: Jun 2005
Blog Başlıkları: 8
NoDRaC İtibar düzeyini kapadı
ben yorum yazmadım yazımda bana göre Türkiyede yaşanırmı eh işte derim gerekçelerime gelince;
Türkiyede hergeçengün istihdam ortamı küçülmektedir. Lider olduğumuz tekstil vb sektörleri başka ülkelere kaptırmaktayız. Dolayısıyla buda işsizlik sorununu artırıyor. Buda doğal olarak insanalrın para bulması için hırsızlık kapkaç vb yasal olmayan olaylara sürüklüyor ve normal vatandaşlar güven içinde sokağa çıkamıyor. Gördüğünüz gibi nerden nereye sürükleniyor olay.
Diğer büyük bir sorunumuz ne yazıkki eğitim. İnsanlar toplumun kullandığı mekanlara araçlara gereken özeni göstermiyor mesela toplu taşıma araçlarına zarar veriliyor hastane içinde kağıt atılıyor duvalar çiziliyor(Kendi okulum çapadan biliyorum) sokaklara hala tükürülüyor hala insanlar sokakalra çöp atıyor. Bu açıdan insanları eğitmek gerekiyor daha doğrusu bilinçlendirmek.
Diğer büyük sorun vergi insanlar verginin ne olduğunu neden verilmesi gerektiği bir türlü bilmiyor ve vergiden korkuyorlar. Buda kayıp dışı ekonomiye sebep oluyor hakkımız olan iyi bir yaşam iyi hizmetleri gerekli vegiler alınmadığı için yeterince alamıyoruz.

Aslında yazıcak çok şey var ama bana göre önemli olan ve düzeltebilecekler bunlar.

Volkana katılıyorum paran varsa istediğin heryerde yaşarsın sorun olmaz bence gırgırla veya alaya almak ile ilgisi yok.
imza

Fotoğraf Makinam: Canon Eos 400D + Kit Lens + Canon 50mm F1.8
Alıntı Yaparak Cevapla