Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-10-2007, 02:08 PM
END
Misafir

Alıntı: NoDRaC tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yazı çok güzel ama maille birbirimize göndermeyle avucumuzu yalarız. Sözümüzü dinletmek istiyorsak güçlü olmalıyız dik durmalıyız. Buda ancak ilimle bilimle olabilir. İlim ve bilimde ilerlemek ise sadece ve sadece Atatürkün göstediği yoldan olabilir. Fende matematikde ilerlemek.

"Tabiiki i kurulan devletin bin turlu sorunu vardi. Bu hesap sorma iside unutuldu gitti."
Evet hala aynı sorunla karşı karşıyayız millet tek tek ermeni soykırımı kabul ettiriyorlar. Bizimkilerde o ev bu ev gezip demogoji reklam çalışmalarıyla uğraşıyor he bide anayasa var yeni sivil anayasa .

Kusura bakmayın bana kızıyorsunuz işe siyaset katıyorum diye ama maalesef gerçekler bunlar.
suat abi genelde olaylara siyaset katan sen deil benim o bakımdan yine hafif bi yorum yapıyımki senden fırça yemeyim nese

1921 yılında ülke kurulmakta olan bi ülkeydi ve baştan aşağı herşeyi değişecek yeni inkılaplar gelecekti 0dan ülke kurmak kolay şey deildi

ama şimdi ülkemizde 0dan ülke kurulma durumuda yok herşey düzgün yerindeyken (bi zamanlar)
şimdi hükümet seçimlerde yaptığı gibi yine sabun köpüğü gündemlerle anayasayı değiştirmeye kalkıolar ve ne ermeni soykırımı yalanı akılda ne amerikanın pkkyla aralarından su sızmaması amerikan askerlerinin askerlerimizin başlarına çuval geçirmesi hergün bunca verilen şehit(rte nin deyimiyle kelle)

akıllardamı hayır dostum adamlar 2 gün öncesinde verilen şehiti sallamıo bu olayımı mu takacak bakan akrabası olmadığı sürece şehit ülkemizde kelledir bakan akrabasıysa canım kardeşim olur... nodrac eğer yeni kurallara aykırıysa bu yorum çok pardon
Alıntı Yaparak Cevapla