Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-09-2007, 09:59 PM
~coffee~
Misafir

Alıntı: elifko tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dan Brown aslında polisiye roman yazmış sayılmaz ve hatta bu yönde Agatha Christie olmak istemeyeceğini ve olamayacağını düşünüyorum.Bu roman polisiye içerik içermesine rağmen gerilim-macera bölümünün altında yer aldığını söylemem gerek. Yani kitapta ki amaç çok farklı Kilise'ye yönelik suçlamalar, Hristiyanlık dini içinde sorgulamalara neden olan bir şifreden bahsedebiliriz Da Vinci Şifresi'nin kurgusu için. Tarih-kurgu. Hz. İsa'nın gerçek hikayesinin Katolik Kilisesi tarafından sistematize edilen ? ve bu Kilise'den ayrılan Doğu Ortodoksları ve Protestanlar tarafından devralınan ? geleneksel anlatımdan farklı olabileceği iddiası ve kişiye sorgulatması ki bunu kitabın tüm dünyayı kasıp kavurduğunu düşündüğümüzde amacına ulaşmış desek yeridir. Ya şimdiye kadar anlatılanların tersi doğruysa?... Sorusunu sorduttu mu? Yanıtı kendinize sormanız için okumanız gerekli diyor ve ekliyorum Dan Brown bu kitapta başarıyı yakaladı ve doruğa çıktı. Sürükleyici anlatımıyla (kesinlikle) sıkılmadan bitireceksiniz.
ya zaten agatha christie le arasında dünyya fark war kulwarı farklı kitap çok ii ama sonunda düş kırıklığına uradım açıkçası
Alıntı Yaparak Cevapla