| "Bu şu anlama gelmiyor farklı düşünenlere düşüncelere saygıyla yaklaşılmayacak. Tabiki farklı düşünceler olacak. Ama yalan olduğunu düşündüğüm yada muhalefet olmak için saçma sapan tüm yazıları silip bunu yapan üyelerede gerekenleri yapıcam."
yukardaki yazımda bu kısımda bir anlatım hatası yapmısım tekrar düzelterek yazıyorum. Belirttiğim gibi farklı düşüncelere olacak amasıda olacak yukarda yazdığım gibi.
@kapgan yazdığım yazıyı okursan orada zaten neden bu şekilde karar aldığım yazıyor. Tekrar yazmak istemiyorum.
@ab_ı dide
"Üyelerden sadece sizin istediğiniz gibi düşünmesini ,sizin beklediğiniz yorumları yapmasını istemeniz gerçekten çok güldüm buna"
Forumda geçirdiğin vakite yazık gerçekten bizleri tanımamışsın eğer böle insanlar olsaydık şu anda bu yazıyı yazamıyor olurdun. Amaşunu bilki biz herzaman saygı gösterdik. Saygısılı olan karşı görüşlere(kanıtlı) fikirlere açık olduk. Bundan sonrada bu şekilde devam edicek ama saçma sapan muhalalefet yapanlar gerekli cezaları alacak. Sen gülmene devam edebilirsin. |