Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-08-2007, 08:34 PM
NoDRaC kullanıcısının avatarı
NoDRaC NoDRaC Çevrimdışı
..::AdmiN::..

Giriş: Jun 2005
Blog Başlıkları: 5
NoDRaC İtibar düzeyini kapadı
Kişisel Bildirim

Merhaba arkadaşlar aslında böle bir yazıyı yazmak için uzun uzun düşündüm. Bu yazı bir nevi kişisel bildiri gibi olucak ama bu siteyi takip edenler için bundan sonraki bir yol haritası.

Bir zaman önce forumdaki tüm yasal olmayan içeriği kaldırarak büyük bir riske girdim ve tartışma ortamı oluşturdum ama ne yazıkki istediğim sonuçlara ulaşamadım. Sonra tartışmayı kaldırmayı düşündüm vu bunuda burada ifade etmiştim. Ama kaybedicek birşeyim yok bundan sonrada forumu yasal olmayan içerikle doldurmak istemiyorum kesinlikle. Bundan sonra forumda tartışma olacak ama büyük bir farkla bağımsız bir forum olmuycak. Atatürkçü demokratik, saygılı Türkiye Cumhuriyeti ilke ve inkilaplarına bağlı ve bu düşüncede forum olacak. Bu şu anlama gelmiyor farklı düşünenlere düşüncelere saygıyla yaklaşılmayacak. Tabiki farklı düşünceler olacak. Ama yalan olduğunu düşündüğüm yada muhalefet olmak için saçma sapan tüm yazıları silip bunu yapan üyelerede gerekenleri yapıcam. Belki faşist bir davranış ama artık kaybedecek hiçbirşey yok hiç değilse yoluma inandığım düşünceleri savunarak devam edicem. Ayrıca yapmak istediğim düşünceler bununla bitmiyor bundan sonra oluşturabilirsem kişisel bir yazar grubu oluşturmak istiyorum kopyala yapıştır yerine gündemi değerlendiren yada başka konularda yazılar olsun istiyorum. Birde forumda daha çok yazım kurallarına ve Türkçeye dikkat etmeye çalışıcam. Bu yolda yanımda olucak benim gibi insanlara sürekli saygıyla davranmaya çalışacak kendisine taş atana elini uzatabilecekı arkadaşlarım olursa onlarıda yanıma alıcam. Bu sonu açık bir mektup ve ek düşünceler aklıma geldikçe eklemeyi düşünüyorum.

Umarım herkes ve arkasokak için güzel sonuçlar doğurur.
Saygılar
imza

Arkadaşlar artık lütfen kopyala/yapıştır konu açmayalım kendi yorumlarımızla konu açalım...

Arkasokakta Siyasi ve Kişiler Hakkında Konular ve Tartışmalar Yasaklanmıştır

Konu Açarken Lütfen Etiketleri Girelim

Bu mesaj en son " 21-08-2007 " tarihinde saat 06:01 PM itibariyle NoDRaC tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla