Seçim Sonrası Arkasokak Aslında böle bir konu açmak istemiyordum ama şartlar bunu gerektirdi. Arkasokak sitesini yaklaşık 8 ay önce tüm yasal olmayan içeriğimizi kaldırarak düşünce özgürce konuşma tartışma platforumu oluşturmak istedim. İnsanların bana bunu başaramazsın demesine rağmen başaracağıma inandım. Ama maalesef başarısız oldum aslında ben kendime bu konuda pek kızmıyorum bu yazıyı okuyan bir türlü nesnel olarak tartışma kültüre edinemeyen insanların başarısızlığı. Bu insanlarda zamanı gelince herşeyi görecekler ozaman bizim çabalarımızı anlıyıp birkez daha takdir edilcez. Bu süre zarfında tek istediğim bu farkına varma süresinin çok kısa olması iş işten geçmeden önce olması. Tekrar döneyim arkasokağa 2dk önce shoutboxta gördüğüm bir yazı canımı çok sıktı benim yöneticim kalkmış diyorki "hep merak etmişimdir neden bu ülkede kazananlar hep çekilemiyorki ". Bence çekimemezlik olması için ortada bizimde bir çıkarımız olması lazım ortak birşeyler için mücadele edelimki kaybettiğimizde çekememezlik yapalım. Bizler sadece ve sadece bu ülkenin ferahı için bişeyler anlatmaya çalıştık başarısız olabiliriz ama genede butarz bir yorumu hak etmediğimizi düşünüyorum. Sormak istiyorum biz neyi niçin sizlere anlatmaya çalıştık? Biz ülkemiz iyi bir yerlere gitsin amacıyla çalıştık benim ve inanıyorumki pek çok arkadaşımın asla bir çıkarı yoktur. Biz sadece ve sadece ülkemiz için çalıştık ama başarısız olduk. Bize artık ülkemiz için hayırlı olsun temennisinden başkar birşey düşmez. Canımı sıkan bir noktada forumda yaşanan kutuplaşma. Zaten bizden istenen bölünmemiz küçülmemiz dağılmamız. Yabancı güçlerin Türkiye için istediği durum bu ve görüyorumki biz bunu çekirdekte yaşıyoruz onların istediği yere gidiyoruz. Bu sebeple en azından forumda bu durumu önlemek için kullanıcıların bundaki sonraki yazılarını dikkatlice inceliycem herhangi bir yöneticinin veya üyenin saygısızca bir durumunu görürsem direk ceza vericem kim olursa olsun. Herşeye temiz bir arkasokak temiz bir ortam İleri bir Türkiye için
Yazıyı Tamamen Okuyan Herkese Teşekkürler.
Suat |