Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-07-2007, 08:53 AM
GorKiparK kullanıcısının avatarı
GorKiparK GorKiparK Çevrimdışı
Editör

Giriş: Dec 2005
GorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond repute
Alıntı: gurcan1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende okuyorum ama bence abartılacak bir durum yok heleki annelerimiz olan kadınlara saygısı olmayan kuranı fazla abartmamak lazım nisa suresi 34 ayette kadınları dövün diyor hangi akla hizmetle bu söylüyor acaba

kadınları tanıklıkda ciddiye almıyor ya 1 erkek yada 2 kadın lazım diyor tanıklık için daha neler,

arkadaşım sözlerine dikkat et sen Allahın katından inen Allahın kelamı için yorum yapamazsın lütfen tek sen değil kimse yapamaz kendinize gelin,iyi oku ayeti,ben kuranı 3 kere hatim ettim ve mealinide okuyorum şuan.ayette hafifçe vurun diye buyuruyor Allah tekme tokat girişin demiyor töbe töbe

34- Allah'ın, bazısını bazısına üstün kılması ve onların kendi mallarından harcaması nedeniyle erkekler, kadınlar üzerinde 'sorumlu gözeticidir.' Saliha kadınlar, gönülden (Allah’a), itaat edenler, Allah nasıl koruduysa görünmeyeni koruyanlardır. Nüşuzundan korktuğunuz kadınlara (önce) öğüt verin, (sonra onları) yataklarda yalnız bırakın, (bu da yetmezse hafifçe) vurun. Size itaat ederlerse aleyhlerinde bir yol aramayın. Doğrusu Allah Yücedir, büyüktür
imza

" " BİZ KAÇ KİŞİYİZ " "

Bu mesaj en son " 12-07-2007 " tarihinde saat 09:03 AM itibariyle GorKiparK tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla