Böyle maç görülmedi! Böyle maç görülmedi!
Turkcell Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Kayserispor, Kayseri Atatürk Stadı'nda Antalyaspor'u ağırladı. Baştan sona çekişme ve bol gol pozisyonları içerisinde geçen maçta futbolseverlerin soluğu kesildi.Antalyaspor 3-0 geriye düştüğü maçta geriden gelip durumu 4-3'e getirdi fakat son dakikalarda bu avantajını koruyamadı ve müsabaka 4-4'lük eşitlik ile sona erdi... Kayserispor 3-0 öne geçti ama...
Maça hızlı başlayan Kayserispor 9. dakikada Gökhan Ünal ve 17. dakikada Mehmet Topuz'un golleriyle durumu bir anda 2-0'a getirdi. Golden sonra da ataklarınız hızlandıran ev sahibi ekip Mehmet Topuz'un kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü 30. dakikada kaydederek durumu 3-0'a getirdi. Antalyaspor'da Çoşkun 34. dakikada farkı 2'ye indirdi ve ilk yarı 3-1 Kayserispor üstünlüğü ile bitti. Gol makinası Çoşkun...
İkinci yarı ise Antalyaspor kasırgası Kayseri semalarındaydı. 54. dakikada Çoşkun, 63. dakikada Ali Bilgin ile durumu 3-3'e getiren konuk ekip maça damgasını vuran golcü futbolcusu Çoşkun'un 66. dakikada attığı gol ile 4-3 öne geçti. Çoşkun hat-trick yaparken Antalyaspor'a 3-0 geriden geldiği maçta galibiyete çok yaklaştıran isim oldu. Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken 89. dakikada sahneye Gökhan Ünal çıktı ve attığı gol ile Kayserispor'u ipten aldı...
Haftanın açılış maçında Konyaspor karşısında iki puan kaybeden Galatasaray'ı yakalama şansı bulunan Kayserispor kaybettiği iki puanla zirve yolunda önemli bir avantajı kaybetmiş oldu. Antalyaspor ise ligde yenilmezlik serisini 8 maça çıkartı. Antalyaspor ligde son 3 haftadır sahadan beraberlik ile ayrılıyor... " Sevinmek İçin Sevmedik " Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...
Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki... |