Konu: Lev Tolstoy
Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-03-2007, 01:52 AM
guery kullanıcısının avatarı
guery guery Çevrimdışı
Yeni Üye

Giriş: Feb 2006
guery will become famous soon enoughguery will become famous soon enough
Aslında söylenenler masaldı ama yasaldı! Yasal masalla insanlar aç uyumuştu ben uykusuz kaldım.. Yürürken masallar dudağımda ve tabii merhabaaa sana siyah gecenin kurdelesiii!! Uykusuz gecelerimin numaralı koyunları semiz çimenlerde mışıl mışıl uyumakta. Uyumak için saydığım koyunlara nanik yapıyorum şimdi ve en çok 7. koyunu sayarken gülerim arsızlık olsun diye..
Senin hiç altı bilinmeyenli denklemin oldu mu? x ini - y sini bilmezlikten geldiğin.. Kendini eşitliğin sıfırına adayıp bi o yana bi bu yana geçtin mi? Sahi sen hiç altıncı sorusu oldunmu hayatın? Gelecek sayıdaki cevap anahtarının altıncı cevabı?? kilit-kapı-anahtar.. Olmadınmı?? Ozaman zihnimden uçan bir fikre yetişemezsin çünkü yüksektir..Kalbimde doğan bir hissi bulamazsın çünkü derindir.. Gördüklerinizde aslında buzdağı gibi! Siz buyrun bir de suyun altına bakın.. Bildiğinizde sadece beynimin aydın yüzüdür..Kıvrımları aşarsanız izbeyede beklerim.. persiusun da dediği gibi " he conquers who endures " (dayanabilen fetheder) Sevgiye emanetim.. Sağlıkla ve de hoşça kalayım.. Aradıklarım bir gölgemidir..Parlaklığının netliği nerede?? Hangi ışık aydınlatır açık kapılardaki aciz bakışları?
Beklediğin sevgi olsun.. Gelmeyince kendinden emin tebessümünden temiz papuçlarına yorgun bir gözyaşı damlasın! Yoksa karanlıkmıdır beklediğin? Gelince gözüne doğsun, geçici körlükle sana sonunu unuttursun! Hep var olmak için yok olmamayı değil, yok olmamak için var olmayı düşün ve unutma, insanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası kendisini ne zannettiğini.. Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür..
Alıntı Yaparak Cevapla