Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-01-2007, 11:13 PM
m.kidd kullanıcısının avatarı
m.kidd m.kidd Çevrimdışı
" Admin "

Giriş: Jul 2005
m.kidd İtibar düzeyini kapadı
Mesaj Maçtan notlar

Maçtan notlar

Turkcell Süper Lig'deki Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçında, sarı-lacivertli takımı İstanbul'dan ve çevre illerden gelen yaklaşık bin 500 taraftarı destekledi.
Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'ndaki maçta, Kayseri Erciyessporlu yaklaşık 20 bin taraftar takımlarına destek verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar ''Aramıza hoş geldin Ulusoy, Platini'ye başarılar Haluk Ulusoy istifa, Allah rızası için cim boma bir sadaka, ÖSS'ye de girsek son sözümüz Fenerbahçe'', Kayseri Erciyessporlu taraftarlar ise İstanbul takımlarına karşı ''Bizler çoğalmadıkça onlar azalmayacak'' yazılı pankart açtı.
Maçın güvenliğini yaklaşık 2 bin polis, jandarma ve özel güvenlik görevlisi sağladı. Çimleri soğuk havadan korumak amacıyla sahanın üzeri geceleri sera naylonu ile kapatıldı.
Aurelio'nun dün akşam midesinden rahatsızlandığı ve bu nedenle de yedek kadroda görev verildiği öğrenildi.

Karşılaşmayı TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri milletvekilleri Niyazi Özcan, Mustafa Duru, Taner Yıldız, Mustafa
Elitaş, Fenerbahçe Genel Sekreteri Vedat Olcay ve Kayseri Valisi Osman Güneş birlikte izledi.
PAF takımların maçını ise Fenerbahçe, Umut Güzelses'in golleri ile 3-0 kazandı.
imza

" Sevinmek İçin Sevmedik "

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...

Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki...

m.kidd kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla