21-01-2007, 10:27 PM
|
| |
bunlarda benden ŞEYTAN
Adamın biri hayatı boyunca gerçek bir melek görmek için Tanrıya dua eder.
Nihayet Tanrı adama bu dileğini gerçekleştirceğini ama bunun karşılığında
adamdan kendine 40 gün 40 gece ibadet etmesini ister. Adam bunu kabul eder
ve 40 gün 40 gece Tanrıya ibadet eder ve en sonunda dileği gerçekleşir
ve Tanrı adama bir şişe içinde istediği meleği gönderir. Adam şişeyi
açmaz ve eve koyar. Soraki gün adam evden çıkarken karısına :
- Bu şişe için çok uğraştım ve bu şişeyi kesinlikle açma der
Ama karısı evde temizlik yaparken gözü sürekli şişeye takılır ve daha fazla
dayanamayıp şişeyi açar. Şişeden şeytan çıkar ve kadına :
- Kocan benim için çok uğraştı ama sen beni bu şişeden çıkardın der.
Kadın ise şeytana :
- Seni o şişeden çıkarmadım çünkü sen o şişenin içinde değildin der.
Şeytan ise büyük bir şaşkınlıkla kadına :
- Az önce beni ordan çıkardın bunu sende gördün der.
Kadın ise inatla onun o şişede hiç bi zaman olmadığını söyler. Şeytan
ne söylediyse kadını ikna edemez ve sonunda pes edip bunun doğru olduğunu
kadına kanıtlamak için tekrar şişenin içine girer. Tam o anda kadın
şişenin ağzını kapatarak şeytanı tekrar şişeye mahkum eder.
Şişeye mahkum edilen şeytan ise Tanrıya dönüp :
- Ey Tanrım! Madem kadını yaratacaktın beni niye yarattın!?
-------------------------------------------------------------------------------- Fadime Temele dert yanıyo
Temel ile Fadime karı koca olarak genelde mutlu bir yaşam sürüyorlarmış. Fakat Fadime'nin cinsel yönden Temel'den şikayetleri varmış, olay çok çabuk gelişiyor ve Fadime bundan bir şey anlayamıyormuş.
Köyde başvurduğu sağlık memuresinin de telkinleriyle; akşam yemek sonrası Temel'i karşısına almış ve "Bak Temel! Bu iş böyle olmayi. Ha bu sevişme öncesunda benim uyarilmam lazimdur" demiş... Temel de "Peçi" deyip kafa sallamış...
Sabah olmuş, kahvaltı etmişler. Temel evden çıkacak, Fadime kapıdan uğurluyormuş. Temel birkaç adım yürümüş, sonra bir şey unutmuşcasına geri dönmüş ve işaret parmağını da Fadime'ye yönelterek; "Bak Fadime! Sonra uyarmadi deme. Ha bu akşam seni.....!!!" UCAK MUABBETİ
bi fransız bi alman bi ingiliz bi rus bi hollandalı birde turk adam varmıs,bunlar seyahate cıkmıslar neyse ucak tam fransanın üstünden gecerken fransız kalkmıs demişki burası fransa beyler bizim kızlarımız meshurdur,dünyanın en güzel kızları fransadan cıkar demiş,neyse ucak almanyanın üstünden geciyormus,alman kalkmıs demişki beyler,bizim arabalarımız meshurdur,dunyanın en saglam arabaları bizim
ülkemizde yapılır demiş,hollandanın üstünden gecerken hollandalıda demişki ahh o güzel hollandam demiş dünyanın en güzel evleri hollandada inşaa edilir demiş,rusyanın üstünden geciyormus,,rus adam kalkmıs demişki bizim KGB miz meshurdur demiş,dunyada disi sinek ucsa haberi olur demiş,ingilteren gecerken inglizde demişki beyler: bizimde biramız meshurdur,en iyi biralar bizim ülkemizde yapılır demiŞ Sıra gelmiş türk e bizim turk te demişki;
BİZİM DELİKANLILARIMIZ MESHURDUR BEYLER DEMİŞ LIR FRANSIZIN KIZINI,ATAR ALMANIN ARABASINA,ALIR İNGİLİZ BİRASINI,GOTURUR HOLLANDALININ EVİNE CATIR CATIR ÖPER, KGB NİN'DE Bİ HALTTAN HABERİ OLMAZ!!! |