Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-01-2007, 12:51 AM
Catalyurek kullanıcısının avatarı
Catalyurek Catalyurek Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Jan 2006
Catalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond repute
Alıntı: mc_sword tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
şu son üç cümleyede dikkat et...3 cümlenin sahibi de sensin.. Erzurumda yaşadığın halde tezatlar içinde kayboluyorsun...ben bari bir yerlerden copy-paste yaptım da söyledim...fakat sen konuyu tartışmak yerine,hakaret ettiğin için cümlelerin çelişmiş biraz...
Hakaret amaçlı söylemedim. Sadece ilk baştaki mesajını yazarken sadece kulaktan dolma bilgilerle yazdığını biliyorum. Hakaret olarak algılandıysa özür dilerim.

Yanarım da Erzurum'daki AKP li büyükşehir belediyesinin bu olayı kendi başarılarıymış gibi gösterip, belediye seçimlerini kazanıp bi 5 sene daha şehri susuz yolsuz bırakacağına yanarım.
şu son üç cümleyede dikkat et...3 cümlenin sahibi de sensin.. Erzurumda yaşadığın halde tezatlar içinde kayboluyorsun...
O anlamda susuz-yolsuz değil... Oturup bide neyi kastettiğimi yazayım:

AKP geldiğinden beri yol çalışması yapıp duruo, ayrıca şehir suyunun kaynağını değiştirme projesiydi, falan dı filan dı şehrin yolları delik deşik son zamanlarda. Şimdi nasıl bilmiyorum, yazın öyleydi en azından. Su da ikide bir kesilip duruodu son gittiğimde.

Yani öyle senin anladığın manada susuz, yolsuz değil.

arkadaşım hala 21.yüzyılda hala köylerine su gitmemiş,her kar yağışında yolları kapanan bir şehir olan Erzurumda bu olimpiyatın yapılması abes geldi bana...
Elli defa da söylesem anlamak istemiyorsunuz anlaşılan. Organizasyon köyde değil şehir merkezinde. Şimdiye kadar da merkez de yol mol kapanmadı öyle köydeki gibi.

"her kar yağışında yolları kapanan bir şehir olan Erzurumda bu olimpiyatın yapılması abes geldi bana". ne demek? Antalya'da mı yapılsaydı kış olimpiyatı? Kar yağar, yol çalışması olmazsa tabii yol kapanır, yine söylüyorum yol kapanması şehir içinde sorun olmadı hiç.

Neden sinirlenmeyeyim ki hala anlamıyorsunuz. Kış turizmi çok kar yağan yerde yapılır. Kar seviyesinin çokluğu artı özelliktir. Size abes gelmesi dediğim gibi normaldir, gelin ve görün derim.

Bi tartışma sırf söylediği yanlış bir şeyi bi şekilde doğru çıkarmak için bu kadar da uzatılmazki...

Ben de hakaret ettiysem özür dilerim uzatmaya gerek yok...

Bu mesaj en son " 17-01-2007 " tarihinde saat 01:05 AM itibariyle Catalyurek tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla