Yalnız Mesajı Göster
Eski 16-01-2007, 11:29 AM
GorKiparK kullanıcısının avatarı
GorKiparK GorKiparK Çevrimdışı
Editör

Giriş: Dec 2005
GorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond reputeGorKiparK has a reputation beyond repute
bende kendi adıma konuşuyorum ben elimden geldiği kadar konuları takip etmeye ve formu düzenlemeye çalışıyorum.Ama hakverinki bu koca forumla uğraşmak inan hiç kolay değil konular yanlış yerlere açılıyor.Yada tartışmalar çıkıyor benim konuları kapatmamın sebebi tartışma ortamının çıkmasını ve insanların birbirini kırmasını engellemek içindir.Çünkü tartışma ortamı çıkınca üyeler birbirlerine ağır laflar kullanıyorlar bende bunu engellemek ve forumdaki huzurun kaçmasını istemediğim için kapatıyorum konuyu.Paylaşım yapmaya gelince evet bende bunun farkına vardım konular çok defa görüntülenmiş fakat hiç cevap yazılmamış bu benide üzüyor.Orda bir emek bir uğraş var çünkü,böylede olunca üyeler nasılsa cevap yazmıyorlar paylaşıma ne gerek var diyorlar ve paylaşım yapmıyorlar ben bunu düşünüyorum.Eğer suatın dediği gibi davetiye olayı olursa çok güzel olur gerçekten.Şöyle bir çözüm yoluda olabilir forum sorumluları ayrıca bir msn alsınlar ve herkes birbirini eklesin ve sorunları orda çözmeye çalışalım.
imza

" " BİZ KAÇ KİŞİYİZ " "

Bu mesaj en son " 16-01-2007 " tarihinde saat 11:42 AM itibariyle GorKiparK tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla