Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-01-2007, 08:10 PM
xyzal kullanıcısının avatarı
xyzal xyzal Çevrimdışı
ŞEREFLİ 2.LİKLER UNUTULMZ

Giriş: Oct 2005
xyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond repute
Alıntı: NoDRaC tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
+ forum siteleri tek kalıptan cıkmıs giçi ama biz farklı bir kulvara sokuyoruz arkasokağı birazda bunun ceremesini çekiyoruz...
bencede sorunun büyük nedeni bu çünkü birşeyleri kazanmak için zorluklara gögüs germek gerekiyor. şu anda hit düşmüş olabilir ama yakında çok daha iyi çokdaha yüksek bi hite sahip oluruz.
cvp 1) mc_sword sana şöyle birşey diyim ben üye olduktan 8-9 ay sonra formun güzelliklerini keşf ettim formun nekadar eglenceli nekadar yararlı oldugunu anladım. e tabi bide nodrac dediği gibi bazı insanlara sadece forum sitelerine bilgi almak dosya bulmak vb. şeyler için geliyo işini yaptıktan sonrada çıkıyo yeni sistem çok güzel olacaktır.

cwp2) ben bu derin soruya cwp weremem

cwp3) bir nebzede etkiler diye düşünüyorum aslında tartışmalar saygı çerçevesi içinde olursa hiçbi sorun olmaz ama saygı çerçevesinin dışında çıkınca userler rahatsız olabiliyolar.

cwp5)oda üyelerin cwp yazmaya üşenmesinden kaynaklanan birşey diye düşünüyorum...
Alıntı Yaparak Cevapla