Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-01-2007, 12:20 AM
Teukros kullanıcısının avatarı
Teukros Teukros Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Jul 2005
Teukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant futureTeukros has a brilliant future
Alıntı: sevda712 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sorun ampul güvercin arı oklar değil. sorun sadece eksilerin gönüyor olması arkadaşlar. ben akpye oy vermedim. ama bu gözle görünen bazı gerçekleride inkar edeceğim anlamına gelmez.
lütfen ya iktidar olur olmaz emekliye verdiği zammı düşünün eski iktidarın yıkık bir enflasyonla bıraktığı bir dönemde yapılan bir zam. geçmişle şimdiyi kıyaslayın neden hep eksiler aklımızda kalıyor onu anlamıyorum.her sabah uyandığımda işe gitmeden haberlere baktığımda zam zam zam.bu eski iktidardı lütfen hafızanızı biraz yoklayın.

pekii daha 2006 da yapılan zamlar.her hafta benzine zam yapılıyordu.eskiden arabımıza rahatlıkla 7-8 litre benzin koyarken şimdi 3 litre zor koyuluyor.(10 ytllik)
Teukros kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla