23-12-2006, 08:54 PM
|
| |
Alıntı:
K.A.K tarafından gönderildi
Rusya'nın emri?  Sovyetler Birliği dağılalı 15 sene oldu. Komünizm tehlikesi diye bişi kalmadı. Modası geçti bunun. Gerçek Atatürkçünün kim olduğuna kim karar veriyor? Yok bu "sözde Atatürkçü" diğeri "sahte Kemalist"... Herkes yalancı mı? Ülkeyi içten kuşatan komünizm değil gericiliktir.
Bu arada insanlar "Atatürk genci" sözünden niye rahatsız oluyor anlamadım. Kötü bir şeymi ki? 
çok doğru sölemişsin bencede kişiler Atatürk genci diyince Atatürkü yerdiğimizi mi düşünüyo bilemiyorum ama eğer bişey denecekse böle denmeli çünkü Atatütkle ilgili deneilecek en güzel şeylerden biri biz küfür etmiyoruz ki sakınalım dimi ama
Alıntı:
alp12345 tarafından gönderildi
kardeş bu vatanda atatürkçü düşünce grubuyuz diyen fakat kominist olan rusya sempatizanı bir sürü şerefsiz var.sizin ne olduğunuzu bilmediğim için bu sözü üstünüze alma.
biliyorsun rusya nın emri var.atatürk'ün kişiliğini zaferlerini kullanarak bunların üzerinden türkiye'de siyaset yapıp ülkeyi içten kuşatın diye.
bu yüzden sizin gerçekte neyi savunduğunuzu bilemeyiz.atatürk size göre kimdir ya da siz atatürk ü nasıl görmek ve göstermek istiyorsunuz en önce onu açıklayın 1.beni benden başka kimse sorgulayamaz biz Atatürk'ü kötü düşüncelerde göstermek için konuşmuyoruz ki bunu nerdn çıkardın bilemiycem
2.Mustafa Kemal ATATÜRK'ü çok kötü şeylerde gösterseler gıkınız çıkmıyo biz iyi bi adım atıncamı sesiniz çıkıyo
3.öldü rusya insanların rusyanın kominizmden değil amerikanın emperyalizminden ve türkiyenin başında olanların faşizminden korkması lazım yakında cumhur başkanı seçimi var ondan sonra görürüm sizi ve sizin gibileri asıl korkulması gerekenin ne olduğunu anlayamayanları neyse fazla bartmayım bu kadarı yeterli |