Alıntı:
DJ KAOS tarafından gönderildi
kardeşim bizim burda bazı partiler için söylediğimiz şeyleri nerdeyse herkes biliyor.Sol parti döneminde ekonomi kötüydü diyoruz.bunun belgesini grafiğini zartını zurtunu bulursun.hatta bulmaya bile gerek yok.dediğim gibi herkes biliyor.
ama senin iddaa ettiğin şeylere bak.
sana bu bilgiler istikparattan geliyor herhalde.
tabi derin devlette görev aldığın için neler dönüyo hep biliyorsun.cumhuriyet gazetesi yazarları sağolsun sen doldurup yolluyor 
son bir soru abi ; cübbeli ahmet hoca kaç para almış.ödeme ne şekilde olmuş.mutlaka senin haberin vardır ...
ama sağolsun güzel milletim herşeyin farkındada seçim günü geldiğinde oylarıyla bazılarının havlamalarını kesiyor.bi daha ki seçimlerde AKP yine iktidar hemde oran daha da yükselcek.artık açarsın bi konu daha suat abi ...  ben sana artık cevap yazmıyorum bile yukarda yazdığım haberlerin hepsi tvler gazetelerde cıktı sen gazete okumuyosun tv desadece kurtlar vadisi seyrediyorsan haberin olmaz tabiii.. Cübbeli ahmet hoca örneğini neden verdiğimi anlamak için lütfen bir daha yazdıklarımı oku sonra düşün biraz. Orada kastettiğim diyorki bu sahıs denize girmeyin kendisi jet-skiye biniyor neyle cemaatten topladıgı parayla maltalara alplere geziye gidiyor millete yardım topluyor 5 lira 2 si cebine yani bunların hepsi televizyonda arenada ve bütün gazetede yayınlandır hatta bu sahıs birde sadece jetski görütüleri cıkınca ben denize girmedim dedi sonra görüntülerin tamamı cıkınca hepimiz gördük tabi o denizi sea olarak felan algılıyorsa olabilir. İşte benim kastettiğim dincilik buydu insanların kandırılması inançların suistimal edilmesi şu andaki yönetimin yaptığı gibi ekonomi konusuna gelince hergün cari açık büyüyor ülkedeki herşeyi bankaları petrol ofisi telekom ve diğerleri ayrıca sahil arazileri bunlarıda sattılar tabi kısıtlı bir düşünme kapasitesiyle bunları düşünmek zor oluyordur birdaha yazımısı anlamadan yorum yazarsan sitede uzaklastırılacaksın senin anlamadan yazdıgın cevaplarla uğraşmak istemiyorum... Fotoğraf Makinam: Canon Eos 400D + Kit Lens + Canon 50mm F1.8 |