Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-11-2006, 02:38 PM
mukko kullanıcısının avatarı
mukko mukko Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Apr 2006
mukko has a spectacular aura aboutmukko has a spectacular aura about
Kadının biri Maldivler'de bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,kadın lambayı ovalamış ve lambadan cin çıkmış.Kadın hemen"Üç hakkım var değil mi?" diye sormuş.Cin;tamam beni lambadan kurtardın ama yüksek enflasyon,iç piyasadaki daralma,üçüncü dünya ülkelerindeki düşük maaş oranları ve Güney Asya'da ki Tsunamifelaketi yüzünden sadece bir dilek hakkı verebilirim sana" demiş."Evet söyle nedir dileğin?"Kadın hiç tereddüt etmeden,cebinden bir harita çıkararak;Ortadoğuda barış istiyorum.Bu haritadaki ülkelerin birbirleriyle savaşmayı bırakmasını,barışın yeniden tesis edilmesini diliyorum.Cin haritaya bakmış ve dehşetle;Tanrı aşkına kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapabileceğimi sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun.Kadın birkaç dakika düşünmüş ve;Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım,bilirsin hem eğlenceli,hem düşünceli,mutfağı sevecek,ev işlerinde yardım edecek,yatakta kaplan,annemin yanında kuzu olacak,sürekli futbol izlemeyecek ve sadık olacak bir erkek diliyorum demiş.

Cin derin bir iç çekmiş;
Uzat şu kahrolası haritayı..
mukko kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla mukko kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla