21-11-2006, 08:00 PM
|
 | Arkasokaklı | | Giriş: Jan 2006 Konum: Ebenin yanı!
| |
Alıntı:
Teukros tarafından gönderildi
Bu adamlara bir şans verilmedi ki görevlerini yapabilsinler.Ülkenin asayişi zaten o dönemde bozuktu.Bu insanlar bunu aşmak için çalıştılar.Başarısız oldular.Neden?Güçlü olan karşıtlarıydı çünkü arkalarında devlet vardı.Devlet düzeni korumak zorundaydı diyorsun abi.Sağcılar bu ülkenin düzenine kast etmediler mi?Devlet neden onları destekledi peki.Bu sorunun cevabı gayet basit.O dönemin yöneticileri kendi çıkarlarını gözettide o yüzden.Bu ülkenin ''Gerçek Vatanseverleri'' de bok yoluna gitti anlayacağınız.Orta Doğu'da eğitim aldıkları doğru ama bu adamlar orda Filistinliler'le Siyonistlere karşı savaştılar.Ama bu insanların şiddet istediği tartışılır. Şans verselerdi direkt rejimi değiştiriceklerdi taylan.. Ülkenin asayişinin bozuk olduğuna katılıyorum. O otorite boşluğunda bi çoğu kendini farklı rüzgarlara kaptırdı. Sağcılar bu ülkenin düzenine kast etti diyorsun kastın şeriatsa eywallah ama bunun dışında kast etme gibi bi durum bilmiyorum. Bi de şu var sosyal demokrat da solcu komünist de çeşit çeşit solcu var. Sorun ne biliyormusun? Başımız 30 yıl önce aşırı solcularla şimdi de yobazlarla belada.. Tek yol Kemalizm diyicem ama sen yine Deniz Gezmiş'in de Atatürk'ün yolundan yürüdüğünü (öyle olmadığını sana açıkladığım halde ) iddia ediceksin |