Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-10-2006, 12:51 PM
mezarkabul kullanıcısının avatarı
mezarkabul mezarkabul Çevrimiçi
Arkasokaklı

Giriş: Jan 2006
mezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond reputemezarkabul has a reputation beyond repute
Alıntı: melancholic tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
az önce gördüm ilk 500de iki tane warmış(istanbul,hacettepe)tahmn et deseler aklımdan onlar geçmezdi ne yalan söliim..şu birleştirilme olayı mantıklı gibi ama herkesin bi şehirden kalkıp dierine gitme imkanı yok hala yurt problemleri bilmemneler yaşanıyo bence sadece ordaki eğitim bakımından düşünülmemeli kazanıpda okuyamayanlar hersene çıkıo doğu da hele çok zor bence erzurum çok iyi bi üniversite ama onun dışında o kadar bilinen yok we doğudan okuyanda ne kadar çıkıo herkes bilio..oof off türkiyede eğitim asla düzelemicek..of ya yazmaya başladıımda aklımda bi sürü şey wardı şimdi hepsini unuttum hatrladıımda bidaha yazacağım özür diliorum konuyuda istediim yere getiremedim zati
üniversiteler olduğu yerde kalacak sadece fakü
lte adı altında işleyecek değişen bişey olmuo yani
imza

He had gone
mezarkabul kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla mezarkabul kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla mezarkabul kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla mezarkabul kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla