Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-10-2006, 12:41 AM
njtbcrn
Misafir

Alıntı: tarafından gönderildi
inanamıorum size ya darbeden o kadar basit söz ediosunuzki
bi darebe daha kaldıracağını sanmıorum ben bu ülkenin..
bencede ya darbe. bizim bu kelimeyi kullanmamız dahi yanlış özgür bir ülkede yanlış bi kelime diye düşünüyorum.
özgür bir ülke mi ? neresi ki orası ?

burda gerçeklerden söz ediyoruz.elbetteki bu ülke darbe kaldıramaz.ama görünen köyde klavuz istemez.benim bahsettiğim darbe tipi öyle açık açık sokaklarda tank yürütmek değil.28 şubattaki gibi.demokrasiye ince ayar çekmek 12 eylül de dahil hiçbir darbeyi desteklemedim.ama hiçbir dönemde de baştaki yöneticiler bu kadar kötü olmamıştı.en azından hiçbiri rejimi değiştirmeye çalışmamıştı.nasıl halen daha akp hükümetini destekliyorsunuz anlayamıyorum
senin de işine geelen bi kaç sözde yenilik propogandası yapsalar sen de desteklersin

desteklenecek daha ii bi parti mevcutsa sölede onu destekleyelim
Yüce Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi her daim desteklenesi bir partidir. Ayrıca sol partidir. Sol her zaman özgürlüktür. (çok mu yanlı bi söz oldu ne ?)Unutmayalım ki en özgürlükçü anayasa 60 ihtilali sonrası yazılan anayasaydı ki onu da solcular hazırlamıştı.

çözüm gayet kolay bence.erken seçim ve en kısa zamanda rte ve tayfasından kurtulmak.artı olarak şu anda mevcut olan partilerin çoğu akp den bin kat iyidir.
çözüm kolay ama uygulayacak insan nerede ? ayrıca bi erken seçim olsa ne fark eder ki sonuçta bunları hala destekleyecek olan milyonlarca insan varken bu ülkede