| rahmetli teyzemin ölceğine isaret eden olay(büyük teyzemin sahitliğine istinaden...) rahmetli ananem 12 tane çocuk doğurmus ama sadece 7 si hayatta kalmıs.nese işte benim annem en sonuncularıymıs o yüzden anlatacağım olaya o sahit olmamıs.bu olaya annemin 3 büük kardesi ve ananem şahit olmus.bnde teyzemin anlattığına göre anlatacağım.
ananem ozamanlar çok hasta olan büük teyzemi hastaneye filan götürürlermiş hep ama teyzem iyileşmezmiz.bi ara iyicene kötü olmus.ananeme demişler izmitte karamürselde vasviye nine diye bi türbe var oraya götür orda belli olur nolcağı demişler ananemlerde zaten yakında bi yerlerde oturuyolar yalovada(ozmanlar yalovaya bağlıydı karamürsel)işte ananem götürmüş teyzemi.orda hemen yatırın tabutu bi taş üstünde duruyo bu tabutun üstündede bayrak var onun yanında da başka bi taş var boş oraya teyzemi yatırııyolar(teyzem daa küçükmüş 6-7 yaşlarında) ananeme diyolar eğer çocuk ii olmazsa yani ölümü yakınsa tabutun üstündeki bayrak kızın üstüne gelir eğer iyi olursa bişi olmaz.bekliolar bayrak tabutun üstünden havalanıyo ve gelip teyzemin üstüne kapanıyo.sonra bizimkiler anlıyolar.aradan bi hafta geçmeden teyzem ölüyo...
bu olayı teyzem gözüyle görüp anlattığı ve dier dayımlar ve teyzemler onayladığı için sizede anlatıom yani olay tmamen gerçek...
(Alıntı) Ben pek inanmadım ama yinede paylaşıyım dedim  Yaşadığım her an seni özlemeye itiyor beni, ağır geliyor yokluğun..
Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin...
Bu mesaj en son " 16-09-2006 " tarihinde saat 12:01 AM itibariyle selms89 tarafından düzenlenmiştir....
|