Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-09-2006, 03:25 PM
Catalyurek kullanıcısının avatarı
Catalyurek Catalyurek Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Jan 2006
Catalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond reputeCatalyurek has a reputation beyond repute
Alıntı: ela_17 tarafından gönderildi
işte geldim burdayımm
ama mert bisim tartışmamısda al için deilmi o yüzden artık tartışmıcam böle konuları zaten forumlarda halledilcek konularda deil..

size sadece bişe sölemek istiyorum kimsenin körü körüne bişelere inandığı yok.mesele zaten inanmada.eğer sen ya da siz gerçekten kalbinizle allahın varlığına inanıyosanız (aksini düşünmek bile istemiyorum) bazı şeylerin cevabını orda kendi içinizde bulabileceksiniz emin olun..

ayrıca sizi tebrik ediyorum aynı konuyu 3 ayrı topicte tartışmışsınız
inanmıyorum ela yine aynı fikirdeyiz ve hatta yazında al için tartışma mevzuunda bana laf dokundurduğun halde +rep vericem

kadiroguzcan bu bölümdeki tüm başlıklarda tartışma çıkarmaya uraşıo gibisin... ve tartışan tüm arkadaşlar lütfen birbirimizin düşüncelerine saygılı olalım.. karşısındakine tartışma stilinin uygun olmadığını söyleyenler de önce kendi stiline baksın...

bu arada konuyu kıyamet gününden darvinizme, maymunlara, Kuranın türkçesine, değiştirilip değiştirilmediğine getirdiğiniz için de ayrıca koskoca bir helaaaaaal olsun dimek istiyorum

tüm bu sebeplerden dolayı KONU KİLİT!!!