Yalnız Mesajı Göster
Eski 31-08-2006, 09:09 AM
xyzal kullanıcısının avatarı
xyzal xyzal Çevrimdışı
ŞEREFLİ 2.LİKLER UNUTULMZ

Giriş: Oct 2005
xyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond repute
Appiah için kritik gün!

Portsmouth’un müthiş teklifi yüzünden kafası karmakarışık olan Fenerbahçe’li Appiah, bugün Başkan Aziz Yıldırım ile görüşecek
Şu anda tam ortada
Fenerbahçe’de gündemin bir numaralı maddesi; Appiah krizi. Bugüne kadar her fırsatta Fenerbahçe’yi ve Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyip, ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini vurgulayan Ganalı oyuncu, ilk kez ayrılık kelimesini ağzına aldı. Bugün Başkan Aziz Yıldırım ile yüz yüze görüşeceğini belirten yıldız futbolcu, “Şu anda kalıyorum ya da gidiyorum diyemem. Herşey Başkan ile konuştuktan sonra netlik kazanacak” dedi.

‘Belki kulüp gönderir’
Portsmouth’tan gelen teklifin etkileyici olduğunu dile getiren Appiah, “Bilmiyorum. Belki de kulüp beni satmak ister. Ayrıca ailemi de düşünmek zorundayım” ifadesini kullandı. Kulübe yakın çevreler bugün yapılacak görüşmede Aziz Yıldırım’ın Appiah’ı kalmaya ikna edeceğini öne sürüyor. Appiah’a yakın çevreler ise Ganalı yıldızın müthiş teklifin dışında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde yaşanan hüsrandan çok etkilendiğini belirtiyor.
Alıntı Yaparak Cevapla