Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-08-2006, 04:36 PM
brhmcr brhmcr Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Jan 2006
brhmcr has a spectacular aura aboutbrhmcr has a spectacular aura aboutbrhmcr has a spectacular aura about
15 gün önce dracula nın kalesindeydim...

15 gün önce romanya da brasovdaydım bran castle yani dracula nın kalesine gitme şansına sahip oldum görülmesi gereken bir yer...romanyalılar bu işi iyi turizm fırsatı olarak değerlendirmişler. gerçek hikayeyi bir üniversiteli gencin ağzından dinledim gerçek tarihsel süreci ve efsaneyi süperdi. tabi tarih konusu biraz karışık onlara göre zafer onlarda bizim tarihimizde ise böle bir olaya yer yok enterasan ama herkese barsov a gitmeyi tavsiye ediyorum çok farklı bir kültür...romenler göre dracula kesinlikle kan içmezmiş...sadece ülkesini savunmuş... sadec kazık olayı ile ilgili vlad hakkında deli ifadesini kullanıyorlar...
imza

zifir saçlarını savur içimde küller havalansın yürek vurulsun bölsün soluğumu paslı bir bıçak hayalin düşüm de içim burkulsun....

Bu mesaj en son " 27-08-2006 " tarihinde saat 04:39 PM itibariyle brhmcr tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla hatası
brhmcr kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla brhmcr kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to brhmcr
Alıntı Yaparak Cevapla