kovsamda gitme Sen benim vazgeçmiş zamanıma denk geldin sevgili.Bırak aşkı ben benden geçmiştim,aynadaki suretimi terk etmiştim.Yorulmuştum aldanışlardan kırılışlardan…
Ben benden geçmiştim işte
Bilmezsin sen yitik bir aşktan çıkmayı çünkü senin ilkin benim.En kaz halinde bir aşk bırakmak istemedim sana sevgilim.İstedim ki gülüşlerine gözyaşı karışmasın ,istedim ki benim kirli ellerim sana bulaşmasın…Hala başkası için yas tutarken sen benim için karalar bağlamayasın…
Doğru ilkimsin her şeyin ilkisin.Sevmenin en başındayım daha.Bir ışık gibi girdiğinde dünyama ben ben değildim zaten.Sıradan biriydim şu dünyada öylesine yaşayan hiçbir zevki tadamayan sıradan biri.Şimdi dön bak bana nasılda değiştim,herhangi biri hissetmiyorum artık kendimi.Bak bana sen benim mucizemsin.Sen benim ilkim sen benim geleceğimsin.
Yaralarım vardı dokundukça kanayan ,dokunmadığım an sızlayan sardın sarmaladın.Korkak bir çocuk gibi bir dolap içine sığınma zamanı geride kaldı.O şiirdeki gibi bütün aşkları temize çekme vakti geldi çattı.Güven verdi sıcaklığın sığındım.Ben sensiz yarınsızdım Seninle tamamlandım.Sonra ne oldu anlamadan yarım kaldım.
Yokluğun zehir gibi işledi iliklerime.İstedim ki acı istedim ki bu kez benim için kana ve gerçek sevenin ben olduğumu anla.Anla ki olmuyor senden uzakta.Anla ki inanmıyorum papatya fallarına.Oysa ben seni nasıl severdim
Senden sonra sensizliğe çarptım sevgili.Hemde öyle bir çarptım ki hiçbirşey çare değildi yarama.Başka kollarda aradığım anlarda seni,yeniden gördüm aynada suretimi.Acıyarak baktı karşısındaki yıkık suretime,işte o an sensizliği bir tokat gibi çarptı yüzüme.Ahh ben seni nasıl severdim
Geçti artık,bak buradayım.Sustu içimde köpek gibi havlayan yalnızlığım.Sensin benim tek sığınağım.Yaz sıcağında sağanağım.Papatya baharım
Artık kovsanda gitmem…Kovsamda gitme… alıntı |