Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-08-2006, 05:26 PM
sariseker kullanıcısının avatarı
sariseker sariseker Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Jul 2006
sariseker will become famous soon enoughsariseker will become famous soon enough
Mutsuz sen ne sandın ki....

Başın göğe erdimi ki sevgili ? En büyük sen oldun mu ? Herkes seni parmakla gösteriyor mu artık,işte bu o diyorlar mı?

Yazık...Neler yaşamıştık oysa,neler hissetmişti şu kalbimiz,nasıl üzülmüştük mesafelerin uzunluğuna...Yazık be AŞKIM,sessizce çekip gitmek yakışıyor mu bu aşka???

Hayret!Bakmaya doyamazdın gözlerime...Ya şimdi yüzüme bile bakmıyorsun..Nasıl başardın bunu..Nasıl yıkmaya elverdi yüreğin anıları...

Olmadı değilmi?Bulamadın benim gibisini,bulamadın böyle seveni..Çünkü bende hainlik yoktu...Sırf sen vardın,sevdan vardı..Şimdiyse sen yoksun ama hala sevdan duruyor aynı yerinde...

Dinlemedin bile giderken,demek hatırda kalmadı..Sen değilmiydin saatlerce telefonumu bekleyen,sen değilmiydin beni göremeyince üzülen!!!Benimde hayallerim vardı kendime dair...Ne zaman seni düşünsem,ne zaman rüyaya dalsam hep sendin yanımda.Herşeyim SENDİN!!

Delimi diyorsun?Dersin tabii!!Sensiz kalmadığın için dersin,sensizliğin hasretini çekmediğin için dersin..Sensiz kalda gör..Nasıl korkarsın güneş doğacak diye,insanlar uyanacak seni dşünemeyeceğim,sana birşeyler yazamıyacağım diye nasılda korkarsın..SENSİZ kalda gör!!!

DEMEK BİTTİ DİYORSUN ÖYLEMİ??

Duygular vardır hiç anlatılamayan...

Sevgiler vardır kelimelere sığmayan...

Yollar vardır aşılması güç olan...

Vedalar vardır insanı bir ömür ağlatan...

Ve bazı insanlar vardır hiç unutulamayan...

Sanma sakın beni sevipte bırakanlardan...

BENİM SEVGİM MEZARA KADAR OLANLARDAN!!!

sen ne sandın ki
Alıntı Yaparak Cevapla