Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-09-2005, 12:14 PM
NoDRaC kullanıcısının avatarı
NoDRaC NoDRaC Çevrimdışı
..::AdmiN::..

Giriş: Jun 2005
Blog Başlıkları: 8
NoDRaC İtibar düzeyini kapadı
Winrar İle Şifreli Dosya Oluşturmak

Dosyaları şifreliyebilmek için bilgisayarımızda winrar programı yüklü olması gerekir. Nerden bulucam derseniz arama butonunu kullanarak forumda bulabilirsiniz.

Adım 1: İlk önce sifrelemek istediğimiz dosyaya sağ tıklıyoruz açılan seçeneklerden arşive ekle sekmesine tıklıyoruz. Bundan sonra karşımıza aşığıdaki gibi bir arayüz geliyor.

Adım 2: Mavi olarak gördüğünüz yerden dosyanın ismini ayarlıyabilirsiniz. Diğer Ayarlara dokunmaya gerek yok. Şimdi yukardaki sekmelerden gelişmiş sekmesine tıklıyoruz.Karşımıza Aşağıdaki gibi bir arayüz geliyor.

Adım 3: Burda karşımıza çıkan Parolayı ayarla butonuna tıklıyoruz daha sonra karşımıza aşğıdaki seçenek geliyor.

Adım 4: Yukarda şifre isteyen yerlere istediğimiz şifreleri yazıyoruz eğer forum için upload yapacaksanız şifre www.arkasokak.net/nickiniz olsun. Tamam a basıyoruz. Aşağıda dosyanın kenarına yazı yazmak için ne yapmamız gerektiğini anlatıcam.

Adım 5: Yukardan açıklama sekmesine tıklıyoruz karşımıza gelen yere ne yazmak istiyorsak onu yazıyoruz ve diğer işlemlerimizde bittikten sonra tamam tıklıyoruz ve tüm işlem bitiyor ve hemen dosyanın olduğu klasöre sıkıştırılmış şifreli dosyamız oluşuyor.

Buda dosyamızın son hali herkese kolay gelsin. Döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır.
imza

Fotoğraf Makinam: Canon Eos 400D + Kit Lens + Canon 50mm F1.8

Bu mesaj en son " 25-09-2005 " tarihinde saat 12:17 PM itibariyle NoDRaC tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla