Konu
:
MSN messenger live>>>yardım lütfen<<<
Yalnız Mesajı Göster
#
6
19-07-2006, 11:56 AM
c550
Arkasokaklı
Giriş: Jan 2006
yaklaşık bir haftadır bendede aynı sorun var hatta biri bişiler yaptı zannettim girdiimde kişi listem boş gözüküo bazen gelio bazen gidio... ekranın sağ alt köşesindeki msn ikonunun üzerine geldiğinde (tıklamadan bak) bağlantı hatası diyo... defalarca bağlantıyı koparıp tekrardan bağlanmaya çalıştım ki en az 2-3 dk alıo problem aynen dewam edio ....hatta ben bağlı değilken e-mail gelirsede e-maillerin geldiğinide gösterio(bayaaa ilginç çünki bağlı olmuosun o anda program kapalı gözüküo)...hemen virüs taramasıda yaptım virüs te yok(en azından avg son güncel sürüm bulamadı) msn live ı sıfırdan silip kurdum aynı hata devam edio... mecburen msn in eski sürümünü kurdum ve onu kullanıyorum (msn 7.5) belli bi müddet böle devam etcem sonra "live" ı yeniden kurcam... başka bi arkadaşımda da aynı hataları vermişti kendiside aynısını yaptı hatta dün bir internet kafedede aynı olayla karşılaşmış ve bütün "live" ları kaldırıp eski sürüm msn yüklemişler... genel bi problem sanırım...
işin en ilginç yanı bazı adresleri etkilio bazılarını etkilemio onu anlamadım... benim başka bi msn adresimle aynı sorunlu bilgisayardan yine "live" ile bağlanıyorum şakır şakır çalışıo bazı arkadaşlarım bu problemle hiç karşılaşmamışlar ve çok şaşırıolar... gelde çık işin içinden...
büyük bi ihtimalle bizlerin yapabileceği bişi yok gibime gelio bill amcayı beklices düzeltsin die
c550
Kullanıcının Profilini Göster
c550 tarafından gönderilen tüm mesajları bul