Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-07-2006, 07:18 PM
ScarFace kullanıcısının avatarı
ScarFace ScarFace Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Feb 2006
ScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant futureScarFace has a brilliant future
Yaşadığımız Garip Olaylar....

arkadaşlar hepimizin hayatında yaşadığı,korkunç, garip olaylar ve durumlar
olmuştur.Bizde düşündük ki burada bunları paylaşalım.....

_lütfen yazdığınız olaylar;yaşadığınız veya gördüğünüz şeyler olsun teşekkürler

ilk olarak ben başlıyorum;

16-17 yaşlarındayken sürekli beraber olduğum bir arkadaş grubum vardı.akşamları oturur sohbet ederdik hep beraber, neyse lafı uzatmayalım olay döndü dolaştı Din konusuna geldi uzun uzun konuştuk ve o gecenin sabahında hepimiz namaza kalkıp namaz kılmaya başlıyacaktık sözleştik ve herkese evine gitti tabi ben eve gidince Allahım inşallah daha ilk günden sabah namazını kaçırmam kalkabilirim diye dua ettim,biz dört kardeşiz abim ben ve kızkardeşim,ananemde bizde kalıyordu,abim askerdeydi diyceksiniz ki üç var dördüncü kardeşimde yeni doğmuştu evimiz sobalıydı ve kış ayındaydık babam takside çalışıyordu geceleri neyse yattık uyuduk ben ranzanın üst katında yatıyordum gece birden uyandım nasıl olduysa yatağımdan aşağı indim kalkmışken lavaboya gittim ordayken acaip bir şekilde başım döndü ve tam düşmek üzereyken tutundum dışarı çıktım salona geldim ve olduğu gibi güm diye yere düştüm düşmemle çıkan sesten herkes ayağa fırladı gözlerimi açamıyordum bütün vucudum karıncalanmış kıpırdıyamıyordum annem ağlıyor dua ediyor ananemde bir yandan beni ayıltmaya çalışıyordu sonra birden annem fenalaştığını duydum ama ve olduğu yere yığıldı göremiyordum ama seslerden anlıyordum sonra gözlerimi açtım annemi aldık ve yatırdık ananem zehirlendik dedi hemen camları açtı verilmiş sadakamız varmış,bence sadakamız ,benim namaza başlamaya karar vermem ve ettiğim duadır diye düşünüyorum.
imza

İstanbul Grubu

Çalışmadan,yorulmadan öğrenmeden rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş Milletler,
evvela Haysiyetlerini,ve daha sonra İstiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar.

YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BEŞİKTAŞ SENDEN!!

Bu mesaj en son " 18-07-2006 " tarihinde saat 07:20 PM itibariyle ScarFace tarafından düzenlenmiştir....
ScarFace kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla