Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-07-2006, 10:54 AM
frodo kullanıcısının avatarı
frodo frodo Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Aug 2005
frodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond reputefrodo has a reputation beyond repute
Arrow .:Şarkı Sözü Yarışması:..

Kemal abime tşkler ayrıca konu başlığı hakkında sizin de fikirlerinizi bekliyorum

Bu yarışmada başlangıç olarak ben bir şarkı sözü yazacagım ve bu şarkı sözünden size bir kelime vereceğim.Siz içinde verdiğim kelime geçen başka bir şarkı bulacaksınız.Şarkı sözlerini verirken şarkı ismi ve söyleyen kişi belirtilmek zorundayız.Aynı zamanda cevap olarak verilen şarkının en az bir mısrası yazılmak zorunda.Şarkıyı bilen verdiği şarkıdan yeni bir kelime veriyor ve oyun böylece sürüp gidiyor.Cevabı veren kişinin vereceği kelime, cevap olarak verdiği şarkı sözlerinde seçilecektir.
Ta ki artık kimse o kelimeyle yeni şarkı bulamayana kadar.Böyle bir şarkı bulan kişi o yarışmayı kazanır ve repleri hakkeder.Verilen kelimeyle şarkı bulamayan herkez soruyu sorana rep verir.Ayrıca kendisi yeni bir şarkıyla yeni bir oyun başlatır.
Kolay gelsin arkadaşlar.İlk soru benden:

Kalmışım kendi kendime ben harabe
Aklım başıma geldi bir daha tövbe
En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm
Sana rezil olmak inan bitirdi beni
Görmezlikten gelince çok üzdün beni
Yabancı bir adam hissettim kendimi
Sanki o ben değildim seninle ağlayan,
Seninle sevişip aşka doyan ---------=) Kenan Doğulu-Yüssüz yürek

Tövbe
imza

Kimse Mail , Pm , Link Atmasın ...Atanı Banlarım...!!!

The End...!!!

Bu mesaj en son " 18-07-2006 " tarihinde saat 10:55 AM itibariyle frodo tarafından düzenlenmiştir....
frodo kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla