Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-07-2006, 01:29 PM
xyzal kullanıcısının avatarı
xyzal xyzal Çevrimdışı
ŞEREFLİ 2.LİKLER UNUTULMZ

Giriş: Oct 2005
xyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond repute
Elveda değil merhaba

Tayfur Havutçu, 'Çocukken kurduğum bütün hayaller gerçekleşti. Sırada Beşiktaş’ın başındayken kazanacağım Avrupa Kupası var' diye konuştu.

Siyah-Beyazlı formayı yarınki jübilesinde son kez giyecek olan Beşiktaş’ın emektar kaptanı Tayfur’un hedefleri çok büyük. Beş yıl sonra Beşiktaş’ı yönetebilecek duruma geleceğini ifade etti...

Bir yıldız daha yarın kendisini uğurlamaya gelecek Beşiktaş taraftarlarının önünde aktif futbolculuğuna nokta koyarak ayrılacak. Hiç bir zaman teknik kalitesiyle adından söz ettirmese de, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, istikrarı, pozisyon bilgisi ve disiplini ile vazgeçilmezler arasına giren Tayfur Fanatik’e konuştu. 2’şer sezon Fenerbahçe ve Kocaelispor’da oynadıktan sonra ilk göz ağrısına gelen kaptanla iki saat süren çok keyifli bir sohbet yaptık... İşte kaptanın
seyir defteri...

* Ben aslında Beşiktaş’a 1987’de gelecektim. Almanya’da oynuyordum. Kulübe de geldim. Süleyman Seba başkandı. Akraba olmamız gerekçesiyle transfer yanlış yorumlanacağından o gün gerçekleşmedi. Almanya’ya döndüm. Kulüpten çıkarken, “Şimdi gidiyorum ama bir gün mutlaka geleceğim” demiştim. 9 yıl sonra geldim. Fenerbahçe ve Kocaeli’nden sonra Beşiktaş’a geldiğimde Süleyman Seba hala başkandı ve tebrik etti.

* Türkiye’ye transfer olarak geldiğim ilk takım Fenerbahçe’ydi. Halbuki ben o sene Almanya’da Duisburg’la anlaşmıştım. Antrenmanlara tam 50 kişi çıkıyorduk. Hoca Holger Osieck. Çift kaleye tam 4 takım çıkıyor. Adamın ayağına bir maçta 4-5 kere top değiyor. “Nereye geldim ben” diyordum. Hoca bir gün gelerek bana, “Sen merak etme, bizimle kalıyorsun” dedi ve Rıdvan, Aykut, Tanju, Müjdat’ın da bulunduğu 25 kişilik kadroyla Almanya kampına götürdü...

* Mustafa hoca beni Kocaelispor’a davet ettiğinde projesinden çok etkilenmiştim. Başarılı iki sezon yaşadık. Kocaeli’ndeki son sezonumda Türkiye Kupası’nı yarı finalde Beşiktaş’ı, finalde Trabzonspor’u yenerek kazandık. İyi oynuyordum. Beşiktaş beni ve Mirkoviç’i istedi ama yalnızca benim transferim gerçekleşti.
Alıntı Yaparak Cevapla