| evet arkadaslar bu gune kadar rockncoke un line up ının yetersiz olduunu soledik durduk ve sonun da 2 headliner eklendi bu isimler kasabian ve sisters of mercy bir cok kisinin begenecegi isimler hic olmazsaa rockncoke ın bu seneki prestijini kurtulmasını saglıcaklardr daha once sizlere sozettigim metallıca him ve linkinparkın gelmeme sebepleri ise sunlarms
him: surekli isteklerde bulunmus ve gun problemi dogmus iptal etmsler artk beklemeyn bence
linkinpark japonya turneleri sebebiyle zaman problemi bulunmus yine him gibi anlasamamıslar
metallıca sahne yapılarını tasımak istemeleri ve gurubun buyuk paralar istemesi ayrıca su anda bir festivalkde diilde tek konser vermeyi dusunmeleri nedeniyle anlasılamamıs ama seneye icin soz alınmıs diye duydum
evet bu kadar arkadaslar duyduuma gore rockncoke yetkilileri basın acıklaması da yapmıslar bu 2 headliner la line up ımımız tamamlandı die vatana mileete gideceklere hayırlı olsun.
not rockncoke resmi sitesinde su anda bu isimler belirtilmemis eger bir aksilik cıkmazsa eklenecektr yakın zamanda uyumadan uyandım yine aynı dünyaya. karar verdim kalmaya baktım dedim ki aynaya;
"acelen ne olacaklar olacak bir gün nasılsa
yaşa yaşa, yaşa yaşa seni sevenler var burda
yaşa yaşa, yaşa yaşa sevdiklerin var burda hala" -+ =Nirvana Fan Club= +- |