Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-07-2006, 05:36 PM
madeinhell kullanıcısının avatarı
madeinhell madeinhell Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Apr 2006
madeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant future
Alıntı: holiday_lover tarafından gönderildi
arkadaşım allah bizim başımıza ne geleceğinide bilio allahın bilmediği hiç birşey yoktur kader konusu çok karmaşık bi konu fakat allah bizim ne yapacağımızı bizi yaratmadanda biliodu.bu konuda bi yanlışın war.
allah bizim attıgımız ve atıcagımız adımı bilio dogru oleyse neden bizi imtihan edio madem her sey bilinio falan filan diye uzar gider bu konu nejat bende senin yasındayken yukarda belirttigim tarzda ve senin sorduun sorular tarzında bir cok soru sordum kendi kendime ama benm konustuum bilgi sahibi olduum insanlarda vardı bu konular burda gercekten tartısılmaz cunku 10000 kusur uye nin olduu bir forum ve bi bu kadarda farklı gorusler farklı insanlar inanclar farklı ırklar farklı hersey farklı dusun yanii bu yuzden her kes bir seyler soylerse kafan oldukca karısır o yuzden bence sen hic bole seyleri sorgulama kendi kafana gore takıl allaha inanıormusun? cevabın evet se inanmak istediin gibi inan sagda solda solenenleri hatta yazılanlara cok fazla takılma icinden geldii gibi ol yani sorgulama sadece inan yada inanma yanii o secim senin sonucta sen mukemmel inanclı bir insan olsanda yargılanacaksın inancsız bir insan olsanda yargılanacaksın onemli olan senin nasıl insan olduundur kisiliigindir bunu sakın unutma
imza

uyumadan uyandım yine aynı dünyaya. karar verdim kalmaya baktım dedim ki aynaya;
"acelen ne olacaklar olacak bir gün nasılsa
yaşa yaşa, yaşa yaşa seni sevenler var burda
yaşa yaşa, yaşa yaşa sevdiklerin var burda hala"

-+ =Nirvana Fan Club= +-
madeinhell kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla