Yalnız Mesajı Göster
Eski 30-05-2006, 05:04 PM
madeinhell kullanıcısının avatarı
madeinhell madeinhell Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Apr 2006
madeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant future
tümerin bu transferde hic bir sucu yok arkadaslar bosuna kimse tumere kızmasın tumere cok yakın bir arkadasım bahsetti

yoneticiler nobre gibi bir adama 5.4 milyon dolar ve zaman ayırmısken benim sozlesmem bitmesine ragmen ve gidicem dememe ragmen kimse arayıp konusmadı ben yuvama ihanet etmedim beni yuvama layık gormediler demis banada gitmek kaldı demis fener istedi fenere gittim 1 sene daha oynayıp futbolu bırakmayı dusunuorum demis kendisi
sahsen ben tumeri cok seven bir adam degilim ama sevmeyen bir adam hic degilim besiktasa yararı dokunmus bir futbolcu bu sekilde gitmesi buyuk bir hata bizim gerizekalı yonetim nobreyi aldık fenerin elinden diye dusunurken fenerin tumeri istemesine fener bize misilleme yapamaz tumerle cunku sozlesmeli futbolcumuz diil diyerek dıslıyolardı bu lafta tumerin cekip gitmesine yettii zaten

ibrahim akın trabzona sergen bursaya gidiyor duyduum kadarıyla bizde bu sene uzulmez ve nobreyle oynucaz ve yine husran bu yonetimin basiretsizlii insanı artk bıktrdı

simdi sergene sarılacaklar don die insallah oda gelmezde herkes nasıl gidiosa bu yonetimde ole gider elinde adam tutamayan yonetime helal olsun
not: tumer canı istediinde oynayan bi oyuncuydu gitmesine uzulmedim ama sevindim desem en buyuk yalan olur..
imza

uyumadan uyandım yine aynı dünyaya. karar verdim kalmaya baktım dedim ki aynaya;
"acelen ne olacaklar olacak bir gün nasılsa
yaşa yaşa, yaşa yaşa seni sevenler var burda
yaşa yaşa, yaşa yaşa sevdiklerin var burda hala"

-+ =Nirvana Fan Club= +-
madeinhell kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla