Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-05-2006, 06:09 PM
surfex kullanıcısının avatarı
surfex surfex Çevrimdışı
Yeni Üye

Giriş: Mar 2006
surfex will become famous soon enoughsurfex will become famous soon enough
Question Birgun Belki Anlarsin

Ben senı sorgusuz sevdım.
ılk bulusmamızı hatırlıyor musun? Masanın altından elını tutmustum gozgoze gelmıstık ,ne oldugunu anlayamıstın sadece baktın ve gulumsedın.Sonrakı gunlerde anladım gulusunun sahte sevgının yalan oldugunu ...ama ben yınede SEVDİM.vazgecmeden yılmadan sevdim seni bekledim

Hep yanındaydım ama varlıgında yoklugunu yasattın bana arada bır donup umutlandırdın bende kucuk bır cocuk gibi hep sana kandım pesınden suruklendım.
UNUTMAK istedim yeni yuzler yeni tenler yeni hayatlar denedim ve sen birgun yine karsıma geldın sankı hıçbırsey olmamış hıçbırsey degişmemiş gibi bir kursun gibi hayatıma girdin BEN yine caresiz yine sorgusuz sevdim.sen hiç bilir misin?Sensiz gecen zamanların ızdırabını hiç heyecanla baktın mı telefonlara bekledin mi özlemle hiç sevdinmi ?

Birgun daha bitiyor işte...
Ve ben yine yanlızım kafamda soru işaretleri? Bazen kafama sıkasım gelıyor ama yapamıyorum belkı bırazcıkta olsa sen uzulursu dıye
BENİM SENSİZ BİR HAYALİM YOK diyorum cunku benım dunyam sensin belki sana uyamıyorum bazense cocukca korkulara kapılıyorum.bir an için senin olmadıgını düşünüyorum içim acıyor .

Sen hiç düşündün mü
Hasta olunca üzülünce birşeye ihtiyacın oldugunda yanında olamayınca veya bı istegini karsılayamayınca benim neler cektiğimi nasıl lanet ettıgımı hayata

VE SEN
HİÇ SEVDİNMİ BENİM KADAR?[/color]
Alıntı Yaparak Cevapla