Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-05-2006, 11:38 AM
from_heLL kullanıcısının avatarı
from_heLL from_heLL Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Jul 2005
from_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud offrom_heLL has much to be proud of
2 tane gercek kurt köpegim var (lady dişi olan erkek olanın adıda max)
lady çok akıllı bi köpek 2 yaşında max de benim can dostum max bana babamın hediyesi kucuk zıplayan toplarla oynamayı cok sevıyor su anda lady hamile maxten
4 tane örümceğim var (tarantula yavrusu 4üde) ( isimleri kulu,mike,cimcime,tancar )
örümceklerimde okulda yaptıgım arastırmalarda topladıgım orumcekler su anda kulu dedıgım hasta gıbı cok fazla hareket etrmıyo her gun 4-5 tane sinek yerdi artık 2 tane yiyo onun için cok üzülüyorum ölmesinden korkuyorum
1 tane bukalemmunum vardı (öldü)
bukalmunuma cok guzel bı ev yapmıstım benım ıkıncı ev hayvanımdı evı rengarektı renk degıstırıyoduama cok fazla yasayamadı öldü

digita fotograf makınam bozuk eskı fotolarıda ıstanbuldakı bılgısayarda en kısa zamnda forograflarını gostercem size
imza

Punk İs Not Dead

Bu mesaj en son " 24-05-2006 " tarihinde saat 11:43 AM itibariyle from_heLL tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla