Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-05-2006, 10:32 AM
cisemmm cisemmm Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Dec 2005
cisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud of
Alıntı: slim_shady tarafından gönderildi
ben ilk başta 85 diye düşndüm ama olmadı çünkü soruyu doğru okumamışım şimdi ayakkabı 35 ytl adam da boş yere diğer dükkan sahibine 50 ytl veriyo 35 + 50 = 85 adamın bir de 15 ytl para üstü vermesi lazım o da 15 85 + 15 = 100 olması lazım deil mi çisem yaa???
Aras ya çok basit bak şimdi hani ayakkabıyı alan adam satıcıya 50 ytl verdi hani sahteydi o para . bu durumda ayakkabı satıcısını zararı bir ayakkabı bide 15 ytl niye diye sorarsan hani parayı bozdurduğu kişi paranın sahte olduğunu söylemişti ve parasını geri istemişti bu durumda satıcının yaptığı şu paranın 35 ytl si duruyo sadec parayı tamamlamak için 15 ytl veriyo parayı bozdurduğu kişiye bu yani sonuç olrak 15 ytl ve ayakkabının fiyatı toplam 50 ytl oluyo şimdi senin kafan karışır bu adam ayakkabıyı alan kişiye de 15 ytl verdi diye o parayı bozdurduğu kişiden aldığı paradan ödüyo 15 ytl yi 35 elinde kalıyo sadece 15 tamalayo oluyo sna 50 ok . bu soruyu ilk çözdüğümde ban da çokk karışık gelmişti. anlıyorum yani

cevap 50

arkadaşlar sizide aydınlatabildiysem ne mutlu ban (ayrıca bu durumda ayakkabının maliyetini inclemeyin)

Bu mesaj en son " 24-05-2006 " tarihinde saat 12:31 PM itibariyle cisemmm tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla