UKRAYNA
Piknikte tartıştığı karısını öldürüp etini yiyen yamyam, 15 yıl hapisle cezalandırıldı.
İşi kasaplık olan Vitali Staçevski, öldürdüğü eşinin kalbini, karaciğerini ve böbreklerini çıkardığını ve bunları dükkanında sattığını da itiraf etti.
'Sadece satılabilecek parçalarını ayırdım' diyen yamyam kasap, çocuklarının annesinin etini dana eti diye arkadaşlarına da yedirdiğini söyledi.
ABD
Florida'da bir kişi, adam öldürtmek için kiralık katil tuttu.
Talihin cilvesine bakınız ki, tuttuğu kiralik katil öldürtmek istediği adamın oğluydu...
Planı başarısızlığa uğrayan adam, bir de cezaevini boyladı...
EKVATOR
'Sakar' Ekvatorlu, dişlerini fırçalarken elindeki dişfırçasını 'yuttu.'
Başına geleni anlatırken,
'Fırça elimden kayıp boğazımdan aşağı iniverdi' diyen adamı muayene eden doktorlar;
fırçanın 'doğal yoldan' atılmasını bekleyeceklerini bildirdiler.
Bnu br kere okyarak çözemyeceksinz aynı cümleyi en az 2 kre okyacaksınız işte buyrun!
Yetismis bir kizi olan bir dulla evlendim. Babam uvey kizimla evlendi. Bu sekilde babam benim DAMADIM oldu, uvey kizim da babamin karisi olmasi dolayisiyla ANNEM oldu. Benim karim bir oglan cocuk dogurdu. Bu cocuk tabiatiyla BABAMIN KAYINBIRADERI ve benim uvey annemin BIRADERI olmasi nedeniyle de benim DAYIM oldu. Babamin karisi da bir oglan cocuk dogurdu. Tabii dogan cocuk benim KARDESIM oldu fakat ayni zamanda kizimin oglu olmasi dolayisiyla da TORUNUM oldu. Boylece, karimda annemin annesi olmasi dolayisiyla benim BUYUKANNEM oldu. Kocasi ve ayni zamanda onun torunu oldugumdan, bir kimsenin buyuk annesinin kocasi da buyuk babasi olacagindan dolayi, KENDI KENDIMIN BUYUK BABASI oldum.
Mark Twain...