Tigana’dan Maç Değerlendirmesi Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 3-1'lik Gaziantepspor maçı sonrasında karşılaşma ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"İlk olarak iyi olduğumuz için maçtan kopmadık ve ikinci yarı çok güzel bir oyunun yanı sıra deplasmanda zor bulunacak 3 golü rakip kaleye göndererek kazanmasını bildik. Bu akşam için çok güzel oynadığımızı söyleyebilirim. Şimdi artık adım adım düşündüğümüz için ligde oynayacağımız karşılaşmayı düşünüyoruz. Burada özellikle ikinci yarıdaki verimliliğimizi İstanbul'daki maça da yansıttığımız zaman, Kupa'da yolumuza devam edeceğimize inanıyorum.
Özellikle Tümer'in oyuna hazır bir şekilde girmesi bizim maçı çevirmemize etken oldu. Ben zaten sahaya çıkan 11 olsun, yedek kulübesi olsun her oyuncumun böyle hazır olması için çalışıyorum. Bu şekilde oldukları sürece de aşamayacağımız engel yok diyebilirim."
Futbol Takımımız yarın (6 Nisan) sabah 10.00'da THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a dönecek ve yapacağı antrenmanla Cumartesi günkü Malatyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. " Sevinmek İçin Sevmedik " Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...
Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki... |