Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-04-2006, 10:26 PM
forscream kullanıcısının avatarı
forscream forscream Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Aug 2005
forscream is a glorious beacon of lightforscream is a glorious beacon of lightforscream is a glorious beacon of lightforscream is a glorious beacon of lightforscream is a glorious beacon of lightforscream is a glorious beacon of light
tesekkurler benm basımada geldi boyle bi olay kimin yaptıgını buldum kamilin pc_sini ucurdum yetmez dedim ttnet şifresini degiştirdim kamil şimdi kafaı yior

ayrıca bi açıklama da yapmaqk istiorum genellikle ip tools programından yaparlar cunku :80 port_u buldugu zaman işi bitior eline gecirdigi modemin içine girior alıor ama şifrei degiştirirsen yine de daha da iyi olur trojan yediren cok oldugu için biraz keyloggerda uzun süre takılsınlar özellikle özel karakter kullanırsanız kişiyi daha da zorlar cunku wordlist olustururken özel karakteri de eklemezler cunku özel karakter kullananlar fazla yoktur bence şifrenizi hem uzun tutun hemde buyuk ve kucuk harf + sayı +ozel karakter kullandınızmı guvunliginizi %99 arttırırsınız.
imza

BİR ÖĞLE ARASI

SAHİLDİ KAÇABİLGİĞİMİZ.
SONSUZ
GENZİMİZE KOKUSUYDU.

NE ÖNEMLİYDİ UNUTTUM...
ÖYLE GÜZELDİ,
DİKTİM GÖZLERİMİ.

Bu mesaj en son " 02-04-2006 " tarihinde saat 10:32 PM itibariyle forscream tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla