Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-03-2006, 07:06 PM
[backstreet]Hrn_ kullanıcısının avatarı
[backstreet]Hrn_ [backstreet]Hrn_ Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Sep 2005
[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of[backstreet]Hrn_ has much to be proud of
Hoşçakal Herşeyim....

....

merhaba ...... .bir dost mu demelıyım kendım için bir yabancı mı bimiyorum.belki yazdıklarımdan pay cıkarırsın belki önemsemezsın .aslında umrumda değil.bilmiyorum bu satırları okurken ne düsüneceksın zaten hiçbirzaman ne yapaya calıstıgını, ne istediginı anlamak mumkun olmadı benım için. şimdiden basladım devrik cumleler kurmaya.seninle konusmayı gectım.sana birseyler yazarken bıle elım agağım bırbırıne dolanıyor.ilk karsılastıgımız gunden berı aklımdan cıkmıyorsun .sebebını bılmıyorum ama oyle işte zaten farkındasındır sende bunun .sebebınde aldatıslarının ve aldanıslarım saklı galıba...

sen ne istedıgıne karar veremeyen bır ınsansın dogru secım yapmak zor senın ıcın . ama senın yuzunden kararları degısen bır suru ınsan vardır bence .aslında bende bunlardan bırıyım demek doğru olur .birgun olyle bakıyorsun ki gozlerımın ıcıne içine.orda kaybolmak ıstıyorum.gun gelıyor bakmıyorsun yuzume o an senden vazgecmek ıstıyorum.ama ne gozlerınde kaybolup varolabilıyorum .nede vaz gecebılıyorum senden.kararsız,akılsız,mantıksız bırı oldum senın yuzunden .ne istedıgıne karar verıp , gerı kalan herseyden vazgecebılseydın eger bulamadım dıye yakınıp aradıgın sevgıye ulasırdın .bilmiyorum belkı bulmuşsundur.kendım ıcın degıl bu soledıklerım . mutlaka deger verılen sadece iyı oldugu için degıl ,kişilik sahıbı olabildıgın için sevilebılen biri olurdun,sende farkına varabilseydın birseylerın .sadece sempatık oldugun için sevmeyen bırınde sevgıyı bulamazsın . don bak ardına neler oluyor.gormedıgın ınsanların sevgısıne bır bak....onlardan birkacı senı nasıl sevıyor.kim oldugumu bılıyorsun,bu birseyı degıstırır mı bilmem ama dusuncelerımı bılmenı ıstedım .bir mutsuzluk saklı yuzunde farkındayım.pekı sen onca kalabalık arasında yapayanlız oldugunun farkında mısın?büğümedıgını dusundugun ınsanların aslında senden akıllı olabıldıklerının ve senınle sen oldugun için ilgılendıklerını bilmenı istedım .olurda bırgun masum tatlılıgını kaybedersen ,sonuclarını dusunmenı istedım ,belkı kızıyorsun bana ama gercek bu ..

mutlu olmak sevgiyi bulmak ve asık olmak ıstıyorsan senı sen oldugun ıcın sevecek bırını bul.benı bu demeyı cok ısterdım ama sanırım sonucları agır gelebılır bana.soledıklerımden bazıları gorduklerım .bazıları tahmınlerım ...bu satırlarımı sonuna kadar dalga gecmeden okuduysan tesekkur ederım

hoscakal herseyım...

Not:Bir msn spaceden alıntıdır....
imza

YAŞAMAK İSTEMEM ARTIK ARANIZDA.....!!!!!!!!!!!!!!
[backstreet]Hrn_ kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla