| İlk oyunu almadan önce sistem gereksinimlerini araştırdım. Oyun 64 mb lık ekran kartlarında çalışıyordu. Oyunu büyük bir hevesle alıp bilgisayarıma kurdum. Fakat bir sorun vardı. Oyun sorunsuzca kurulmuştu ses geliyordu ancak hiç görüntü yoktu. Ekran kartımın son sürücüsünü yükledim yine olmadı. Daha sonra tekrar araştırma yaptım ki oyun geforce 4 mx kartlarında problem çıkartıyormuş. Tam o sırada ekran kartımı parçalamak istedim. Fakat bir süre daha bu ekran kartına katlanmam gerektiği için bunu da yapamadım. Yani oyunu oynayamadım. Ama oyun güzel sanırım, ikinci oyunda güzeldir. Ama Medal Of Honor ve Call Of Duty den güzel midir bunu merak ediyorum. Medal Of Honor u oynayınca vay be adamlar iyi iş çıkarmış demiştim taki Call Of Duty yi görünceye kadar. Call Of Duty yi cafe de bir genç oynuyordu. O kadar hevesli oynuyordu ki monitörün içine girecek gibiydi. Tabiki ben de gencin hevesli oyununu bölerek oyunun adını sormuştum. Ben Medal Of Honor oyununun yeni bir serisi sanmıştım bana Call Of Duty olduğunu söyledi. Call Of Duty oyunun genişleme paketiyle birlikte iki serisinide oynadım. Çok güzel bir oyun tavsiye ederim. 2. dünya savaşını olduğu yerde yaşıyorsunuz. Şimdi Call Of Duty 2 çıkacağını öğrendim. Büyük bir merakla oyunun çıkmasını bekliyorum. |