Yalnız Mesajı Göster
Eski 21-02-2006, 03:13 PM
kentaki kullanıcısının avatarı
kentaki kentaki Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Dec 2005
kentaki will become famous soon enoughkentaki will become famous soon enough
Beşiktaş & Sarıyer

insallah bu aksam yeniliriz!!
düsünebiliyomusunuz, bir be***tasli olarak diyorumki insallah bu aksam sakaryaya yeniliriz!! insani artik bu noktaya kadar getiriyolar!! adamlar hala istifa etmeyip bekliyolar daha sonuna kadar gidecegiz diyolar, ama artik takimin gidecek bi sonu kalmadiki!! sifiri tükettik!!
bizim insanlarimiz nasil olsa ali*** diyip devam ediyolar... galiba bu aksamda yine tekrari olacak, eger be***tas sakaryayi yenerse olan biten herseyi unutacagiz, kupada devam ediyoruz diyecegiz! ben bu yönetim kadar yüzsüz bi yönetim görmedim ya!! taraftarda diyo artik gidin diye, adamlar seyine bile takmiyo! dedigim gibi bi talihsizlik olupta yenersek be***tasi dahada kötü günler bekliyo olacak, ama sansimiz giderde yenilirsek, bu yönetimin sonu olacagini düsünüyorum ve yeni insanlarla be***tasimizin eski günlerine dönecegini düsünüyorum.. o yüzden bu adamlardan kurtulmak icin diyorumki be***tasim elen bu turda bu kupadan!! zaten bu turu gecsende finale cikamiycagini herkes biliyo.. yol yakinken elen bizi taraftarlarini mutlu et...
imza

aRtIk VazGecTim
Alıntı Yaparak Cevapla