işte bunlar da bu cevapları verip aldatmayı haklı çıkarmaya çalışan erkeklere cevabım. diğerleri üstüne alınmasın.
1// sevmiyorsan, dürüst ol kardeşim. söyle ve terket. niye hem kendinin hem de başkasının zamanını harcıyorsun? madem ayrılma kararını veremiyorsun. bari bir erkek gibi sözünün arkasında dur ve başkalarını aklından çıkar.
2// ilgisizse bunu açıkça konuşun. ilgi bulduğunuz her yere gidecekseniz de gidin ve kıza "ben bu ilişkiyi yürütemeyecek kadar ağzı açık ayran budalasıyım" deyin. bu iş bitsin
3// bir kere affedilmek bir daha yapmak için asla sebep olamaz. aslında manyaklık biz de. ne affediyorsun? bas işte tekmeyi!!
4// ya evet dırdır konusunu zaman zaman abarttığımızı biliyorum ama bu yine de geçerli bir sebep değil.
5// ego tatmini için bizi üzmeniz mi gerekiyor yani? egonuzu sırf bu şekilde tatmin edebilen erkelere ise söylecek tek birşeyim bile yok.
buarada "Bu araştırmaya göre, erkek aldatmak için her durumda kendine 'geçerli,gerekli ve mantıklı' bir sebep buluyor.." sadece bu kısmı bile insanı delirtmeye yeterli.
p.s. biliyorum biraz sert oldu ama